sağlam emek orta emek tercihim 1-99 betasız simyasız falan varmı söyle bi sağlam server
TR mod Hack mevcut zaten sitede hocam Bi göz atabilirsin onun dışında fikir güzel neden olmasın yaparsanız ben varımarkadaşlar hep beraber toplanıp bi discord grubu açsak beraber pvp ye başlasak güzel olur diye düşünüyorum beraber hile ile kasılırız . Birde sorum olacaktı şuanda bildiğiniz herhangi bir hile varmıdır pvp serverlar için ? tr de çalışan m2bob dışında hile bulamıyorum
tr için hile var zaten çalışıyor tek sıkıntı pvp serverlarda çalışan hile bulamıyorum şuan varsa bildiğiniz yazarsanız sevinirim fikir için bende varım discord grubu açmayı deneyim link atarım burayaTR mod Hack mevcut zaten sitede hocam Bi göz atabilirsin onun dışında fikir güzel neden olmasın yaparsanız ben varım
Urielac için br hile geliyor diye biliyorum uriel kullanan bir server'da başlanabilirtr için hile var zaten çalışıyor tek sıkıntı pvp serverlarda çalışan hile bulamıyorum şuan varsa bildiğiniz yazarsanız sevinirim fikir için bende varım discord grubu açmayı deneyim link atarım buraya
Hocam binek ustundeyken mi yoksa normal yururken midaha doğrusu hangi tuşa basılı tutarsam 2 saniye duraksıyor
TUS takımıyla ilgili olabilir başka oyunlarda yapiyormuarkadaşlar hangi sw yi oynarsam oynayım w a s d ile yürüdüğümde 2 saniyede bir duruyor sebebini bilen varmı
Bazi mt2 pvp serverler da verdigi bineklerden dolayida olabiliyor o yuzden sormustum binek mi yururken mi takiliyo diyeTUS takımıyla ilgili olabilir başka oyunlarda yapiyormu