sağlam emek orta emek tercihim 1-99 betasız simyasız falan varmı söyle bi sağlam server
Şunu önerebilirim minasmt2 metin2board gibi serverlere emek harcamayın 1-2 ay sonra kapanıp yeniden açılıyolar yani sadece para için açıp para kazanınca kapatıyolar emekleriniz boşa gidiyor söylemek istedimminasmt2 var sımdı bende basladım
Siteyi biliyorum kanka ama çoğu boş iflah olmayan server oluyor sizin oynadığınız tavsiye ettiğiniz varsa daha iyi olur banakanka bu sitede güncel serverler var bi bak istersen belki aradığını bulursunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
En büyük hayal kırıklığı bu işte nefret ediyorum bu olaydan ?Şunu önerebilirim minasmt2 metin2board gibi serverlere emek harcamayın 1-2 ay sonra kapanıp yeniden açılıyolar yani sadece para için açıp para kazanınca kapatıyolar emekleriniz boşa gidiyor söylemek istedim
hocam benim oynadıklarımın hepsi neredeyse aynı ve zevksiz diyebilirim ama önereceğim server var merlismt2Siteyi biliyorum kanka ama çoğu boş iflah olmayan server oluyor sizin oynadığınız tavsiye ettiğiniz varsa daha iyi olur bana
TeşekkürlerKonu uygun bölüme taşınmıştır.
Bakicam hocam aslında merliside oynadım sanırım ama bir kaç harf değiştirip server açar oldular o yüzden eminde olamadım şimdi ? yine tavsiyen için girip Bi göz aticam çok teşekkür ederimhocam benim oynadıklarımın hepsi neredeyse aynı ve zevksiz diyebilirim ama önereceğim server var merlismt2