sekmeme hilesi kaldırılmadı şuanda aktif kullanılıyorSekmemeyi kaldırdınız mı sadece mod hackde sekmeme var o da pvp lerde çalışmıyor ama eski sürümdekiler kullanabiliyor
sekmeme hilesi kaldırılmadı şuanda aktif kullanılıyorSekmemeyi kaldırdınız mı sadece mod hackde sekmeme var o da pvp lerde çalışmıyor ama eski sürümdekiler kullanabiliyor
sekmeme çalışmıyor çalışıyorsada onla ilgili bi video atarsanız sevinirim sadece karakter yere düşmüyor hiledesekmeme hilesi kaldırılmadı şuanda aktif kullanılıyor
Amaç zaten karakterin yere düşmemesidirsekmeme çalışmıyor çalışıyorsada onla ilgili bi video atarsanız sevinirim sadece karakter yere düşmüyor hilede
Sekmeme Falling Standır. karıştırdıysanız diye söyledim sekmeme hala aktifsekmeme çalışmıyor çalışıyorsada onla ilgili bi video atarsanız sevinirim sadece karakter yere düşmüyor hilede
Hileyi kurabiliyorsun fakat oyun içinde bir işe yaramıyor. Güçlü beden veya güçlü vuruş atınca karakter yerinde ışınlanmaya başlıyor başka skill atamıyorsun ve chatte <svside> attackspeed detected gibi bildirimler geliyor. Güncellenecek mi hile?KONTROL EDİLDİ AKTİF ÇALIŞIYOR
Güncel hile güncellenemezHileyi kurabiliyorsun fakat oyun içinde bir işe yaramıyor. Güçlü beden veya güçlü vuruş atınca karakter yerinde ışınlanmaya başlıyor başka skill atamıyorsun ve chatte <svside> attackspeed detected gibi bildirimler geliyor. Güncellenecek mi hile?
Windows 7 kullanıyorum driverları nereden güncelleyebilirim?WİNDOWS SÜRÜMÜNÜZ 10 MU DRİVERLAR GÜNCELMİ ACABA?
Benim denediğim serverlar metinşah ve hisarmt2, bir gün önceye kadar çalışıyordu fakat yeni bakım ile patch geldi ve artık çalışmıyor. Belki başka serverlarda hala çalışıyordur. Benim denediğim serverlara göre güncel değil hile.Güncel hile güncellenemez
Microsoft Windows 7den desteğini kestiği için hata almanız çok normal ama siz yinede driver booster kurarak sürücülerinizi güncelleyip tekrar deneyinizWindows 7 kullanıyorum driverları nereden güncelleyebilirim?