Hocam ekran yakalama kapalı serverlerde nasıl bir yol izliyorsunuz? Ben çalıştıramıyorumEvet aktif olarak, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Hocam ekran yakalama kapalı serverlerde nasıl bir yol izliyorsunuz? Ben çalıştıramıyorumEvet aktif olarak, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
dosyadaki xmli silip yeni metin xmlini atsam bi sıkıntı olur muEvet aktif olarak, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Ekran yakalama şu an zaten urielde kapalı, fakat nedendir bilmem çözünürlük düşürüp yükseltince aktif hale geliyorHocam ekran yakalama kapalı serverlerde nasıl bir yol izliyorsunuz? Ben çalıştıramıyorum
Bi problem olmaz atabilirsin, yedeğini al yine dedosyadaki xmli silip yeni metin xmlini atsam bi sıkıntı olur mu
ben sırf onun ıcın w7 yaptım w7de calısıyorHocam ekran yakalama kapalı serverlerde nasıl bir yol izliyorsunuz? Ben çalıştıramıyorum
Windows 10'da da bi problem yokben sırf onun ıcın w7 yaptım w7de calısıyor
xml dediğimiz dosya metinlerin fotoğraflarının bulunduğu bir dosyamı
Bende de aynı problem var seri çözüm lütfennnnnLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtam manası ile bu sorunu çözebilen oldu mu ?
evet değiştirdim gönderdiğin ekran görüntüsündeki gibi slashlara dikkat ettim hata almaya devam ediyorumcascade yolunu değiştirdiniz mi visual studio code üzerinden?