Bunu başka serverlara nasıl entegre ederim
mouse metin taşının üstüne geliyor ama metine sağ tık yapmıyor bunun çözümü nedirArkadaşlar herkese merhaba iyi akşalar diliyorum. Normalde uğraşmıyacaktım fakat free sourceyi 500tlye satmaya çalışan arkadaşlar var forumda dayanamadım taviz yok
Şimdi öncelikle python 3.7 ve visual studio code indirmeniz gerekiyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Pythonu "Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir" buradan kendi bitinize göre indirebilirsiniz. KURARKEN ALTTAKİ TİKİDE İŞARETLEYİN!
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şimdi her şeyimizi indirdik ve ayarladık cmd'yi yönetici olarak başlatıyoruz ve pip install pip komutunu yazıyoruz.
Kütüphanemizi başarıyla kurduktan sonra kütüphanenin içine kitaplarımızı koymamız gerekiyor.
CMDDEN DEVAM EDIP SIRASIYLA
pip install numpy==1.22.2
pip install opencv-python==4.5.5.62
pip instal lPyDirectInput==1.0.4
pip install PyAutoGUI==0.9.53
pip install pynput==1.7.6
pip install keyboard==0.13.5
Eğer kurmazsa = = işaretlerini ve sürümü kaldırıp kurmayı deneyin. EĞER BİRİ KURULMAZSA BOT ÇALIŞMAZ
Kitaplarımızı kitaplığımıza koyduktan sonra visual studio codeyi açıp klasör seç diyerek bot klasörümüzü seçiyoruz.
* gui.py dosyasını açıp 107. satırdaki cascade değişkenine cascade.xml dosya yolunu yazın.(Örneğini gösterdim kodların orada.)
* Python yüklü ise CMD ekranını yönetici olarak çalıştırın.
* Dosyaların bulunduğu dizine cd komutu ile gidin
* Ekrana python gui.py yazarak enter yapın.
* Oyunda skill barında ki kamerayı saldır olarak değişin.
* Araya basıp oyun ekranını seçin.
* Metin kesme sürenizi yazın ve başlata basın.
HATALAR
* No module named ...** := Adı geçen modül yüklü değil demektir.
* NameError: name 'wincap' is not defined** := Adı geçen ekran bulunamadı demektir.
* *win32ui.error: BitBlt failed** := Oyunda ekran yakalama engelli demektir.
NOT: BOTU ÇALIŞTIRDIĞINIZDA BİR HATA GELİRSE EKRANINIZA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNÜZÜ DÜŞÜRÜP BOTU BAŞLATIP TEKRAR KENDİ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNÜZE DÖNÜNÜZ.
RAR ŞİFRESİ:cheatglobal
şu soruya bi cevap veren olmadı arkadaşmouse metin taşının üstüne geliyor ama metine sağ tık yapmıyor bunun çözümü nedir
Kamera modunu saldiri yap. Left yazan yeri right yap. Sol tık engeli vardır serverda. Sag tikla saldiracaksin.şu soruya bi cevap veren olmadı arkadaş
cascade yolun yanlış. 107.satırdı sanırsam. Onu düzelt.open cv 4.5.5 cascadeClassifier:::detectMultiScale hatası nedir
hem sol hem sağ tık varKamera modunu saldiri yap. Left yazan yeri right yap. Sol tık engeli vardır serverda. Sag tikla saldiracaksin.
cascade yolun yanlış. 107.satırdı sanırsam. Onu düzelt.
hocampip instal lPyDirectInput==1.0.4 bu kodu kuramıyorum neden bilginiz varmı diger kodlarda herhangi bir sıkıntı yok ama bu olmuyor ??
pip instal lPyDirectInput==1.0.4 bu kodu neden kuramıyorum bilginiz varmıdır _???