kardeşim hep bekleniyor diyor bozuk la bu injectyoksa ben kafalar oynuyorum onun .bin li olanımı yazcaz
kardeşim hep bekleniyor diyor bozuk la bu injectyoksa ben kafalar oynuyorum onun .bin li olanımı yazcaz
onun bin ini yaz. binli yazarsan ve olmazsa aynı yaz sadece bin ekleme.yoksa ben kafalar oynuyorum onun .bin li olanımı yazcaz
BOZUK KARDEŞİMonun bin ini yaz. binli yazarsan ve olmazsa aynı yaz sadece bin ekleme.
Sen Doğru Yapmıyorsun...BOZUK KARDEŞİM
metin2 .bin yazanı yazıyoruz demi altada dil ekleden enject edeeceğimiz dll yi seciyoruz nesi yanlış kankamKANKACIM ÜSTE METİN2 DOSYASINDAKİ .BİN KOYMUYORMUYUZ ALTADA İŞLEYECEĞİMİZ DLL HANGİSİ İSE ONU KOYMUYORMUYUZ DİL SEÇTEN
Video bana aittir python hilesini enject'e edebildiğiniz her serverda çalışıyor.Işınlanma amacı ile açtığım bir konu..
Catacomb Koordinatlar -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Python hack-
Virüstotal -
Python hack kurulumu - kullanımı
1-python file içindeki tüm dosyaları metin2 klasörünün içine at
2-herhangi bir injectörle kagb27.dll yi enject'e et
3-kick hack butonuna tıkla
4-x - y olan yerlere koordinatları girip Tp de kordow a bas direk olarak ışınlanacaksın
Catacomb Videosu - - - -
bize bir video çekermisin nasıl yapıyorsunkick hack butonu hangisi oluyor bro
yeni video hazırladım sürgün için nasıl yapılacağıda var izlersin kankakardeşim sağolasın da bide nasıl yapıcaz onuda anlatın nasıl oluyor bu işlem nasıl okutuyoruz
ne zaman gelir kankam videoyeni video hazırladım sürgün için nasıl yapılacağıda var izlersin kanka