Bende şuan sorunsuz olarak çalışmaktadır güncelleme için teşekkürler.

ben ve arkadaşlarım o sunucuyu oynamıyoruz bizim sunucumuz farklı yetkili birisi gelip dese ki kardeşim bu server dışında diğer serverlarda çalışmıyor diye bilgilendirse çok iyi olacak ama hala bekliyorum işte yaklaşık 6 8 saattir
yukarıda çalışan sunucular var zaten ne diye gereksiz polemik yapıyorsun, arkadaşlarınla oynadığın sunucuyu ekletmek istiyorsan yoruma server linkini bırakıp bekleyebilirsin ??????????????????????????

ben ve arkadaşlarım o sunucuyu oynamıyoruz bizim sunucumuz farklı yetkili birisi gelip dese ki kardeşim bu server dışında diğer serverlarda çalışmıyor diye bilgilendirse çok iyi olacak ama hala bekliyorum işte yaklaşık 6 8 saattir
Dostum postu biraz incelersen çalışan serverlar bölümün'de sadece nemerum2 var istediğiniz bir sw var ise yazın demiş bir çok insan istek talebin'de bulunuyor ve herkesin istediği servera göre uyumlu hale getirmek zaman alır o yüzden beklemeniz gerekiyor :)

yani ben ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım saat kaçtan beri bekliyorum kendinize özel oynadığınız servera mı yaptınız bu hileyi çünkü yani tüm adımları uyguluyorum hile açılyor fakat serverda aktif olmuyor böyle bi keşke kurarken de kurulum videosu atsaydınız belki de ben birşeyi atlıyorum bilemedim ya da tamamen tek bir servera özelse bu hile bunu belirtin
Konuda çalışan sunucular "nemerum2" yazıyor zaten. Şuanda nemerum büyük diye oraya yaptık. İsteklere göre ekleyeceğiz

Cheatglobal reklam onayında yönlendirilen sitede add guard kapattığım halde kapatın diyor. Çözümü nedir?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
OYUNUN KENDİ PID'SINIMI YAZIYORUZ YOKSA GOOGLE CHROMEDEKİ AÇIK OLAN HİLENİN WEB SİTESİNDEKİ PID'IMI ANLAMADIM

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt