O da doğru peki dc den yardımcı olurmusunuzOnların videolarını çekersek video saatleri alabilir ve üyelerin anlamayacağı çok yer olur ve işin içinden çıkılmaz bir hal alır
O da doğru peki dc den yardımcı olurmusunuzOnların videolarını çekersek video saatleri alabilir ve üyelerin anlamayacağı çok yer olur ve işin içinden çıkılmaz bir hal alır
Hocam tek sıkıntım projeyi dll olarak derleyemiyorum
eğitim videoları paylaşılcak mı kendi hilemi yapma hevesi doğdu içimde
Bu zaten bir eğitim videosu forumda birkactane daha var ve paylaşılmaya devam edilecek
Hile kodlama için vb.net öğrenilmesini tavsiye etmiyorum. Hile kodlayacaksanız gelecekte öğrendiğiniz bilgiler işe yarasın bari diye c++ c# ile kodlama öğrenin. Eğitim videoları yayınlanacaksa şayet bu diller üzerinden sesli açıklamalı olmalıdır. Bu konuya ilgisi olanların ihtiyacı olan kopyala yapıştır değil, yapılan kodlamanın işleyin mantığıdır. Bu konularla ilgili pek türkçe içerik yok malesef , olanlar ise tamamen ezber yoluyla memory hacking öğretiyor bunlardan bir şeyler yapmaya çalışan insanlar da dolayısıyla o an ne anlatılıyorsa yaptıkları o anlatılanlardan öteye geçemiyor kalıyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Doğru söylüyorsunuz fakat insanların bu konuda istekte bulunması bilgili olan insanlardan faydalanıp onların pratik bilgileriyle daha hızlı yol katetmek istemeleridir. Teknolojinin bu konuma gelmesi bunun en iyi örneğidir. İnsanlar her şeyi sıfırdan başlayarak öğrenmiyor daha önceki bilgileri değerlendirip üstüne bir şeyler koyarak ilerliyor. Forumda yorumlarıma yapılan dönüşleri hep aksi bir tavır olarak yazdığınızı hissediyorum neden böyle bir davranış içine girdiğinize anlam veremedim, imkanlarımız ve bilgimiz şuan yeterli değildir demeniz en uygun olanı. Konunun kapanmasını tavsiye ediyorum.Yorumunuza saygı duyuyoruz. Fakat kopyala yapıştır yapılacağına kodları kendi yazsın bakarak izleyerek yada bir kaç kez uygulamalı yapsın seyrederek sonra akılda kalacaktır kendisi bakmadan yapmaya çalışıp öğrenecektir.. En azından teknik becerilerini geliştirmeleri için başlangıç olarak c++ c# dilini kodlamaya geçmek mantıksız olur.
Saygılarımla.