Metin2 oynayanlara sorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aga zor pvp serverlarda vurkaç olayı var trde hile ile kasmanı tavsiye ederim ama yakalanırsan tüm para içerde kalır

merhabalar kraliyet2 diye bir server var lycanshıeld kullanıyor ve bunda çalışan bir hile istiyorum yardımcı olur musunuz bana ınsta:cetıntassm

lycanshield di kırmaktan kolay bişey yok dostum
hocam full bypass yapıp bir video atarsanız sevinirim o kadar kolay madem full deaktif edip bir giremeyi deneyebilir misiniz oyuna rica etsem ha bot yazılır mı evet yazılır o basit ama lycan shield'ta sınırsız client vs yapmanız vm olamadan olanaksız gibi

o boş regedit kontrollerını ban sistemlerini yerim kendi r/w yetkili driver ım var custom certli, metin2 ac leri vanguard la yarışabilir mi :D
lütfen rascal'da bir bot çalıştırıp video atsana :D

o boş regedit kontrollerını ban sistemlerini yerim kendi r/w yetkili driver ım var custom certli, metin2 ac leri vanguard la yarışabilir mi :D
yemin ederim can dostumsun bak TR oyna PVP sakın girme. yok driverım var falan filan diyorsun ya. neye ugradıgını şaşırırsın. bilgisayarında 3.parti yazılım olmadıgı halde PVP ler algılıyor ve direkt quit attırıyor. düşün birde birşeyler yapacagım diyorsun. sene olmuş 2026 metin2 nin AC si kuranı kerim çarpsınki vanguardla birebir aynı.

Kardeşim uğraştırıcı sadece yapılamaz değil ofsetleri sadece serveri ida ile açıp ofsetleri alırsan sen bile yapabilirsin rascal için ise o çok fazla bilgisayarınla haşırneşir ona farklı şeyler yapmak gerek ama neden yalan söyleyeyimki vanguardda döne döne adam vuruyor insanlar bu 2 ac de neden hile yapamayasınlar çok fazla gözde büyütülüolar kötü değiller aksine çok iyiler aşanlarında ona lafım yok ama ( hile yapılamayan bir oyun yok yeryüzünde ) bunu dememe de gerek yok
misaliyi ida ile açıp offsetleri çeksene kral çok ihtiyacımız var

hocam full bypass yapıp bir video atarsanız sevinirim o kadar kolay madem full deaktif edip bir giremeyi deneyebilir misiniz oyuna rica etsem ha bot yazılır mı evet yazılır o basit ama lycan shield'ta sınırsız client vs yapmanız vm olamadan olanaksız gibi

lütfen rascal'da bir bot çalıştırıp video atsana :D
Bu serverde vardı kaldırıp paylaştım kanka

Bu serverde vardı kaldırıp paylaştım kanka
exe'sinde yeteri kadar koruma bile yok bu sunucunun kral beta sürümdeki exe ile de korumasız girebiliyorsun zaten sunucuya lonex viking rossa bunlardan birinde deneyip atabilecek misin

misaliyi ida ile açıp offsetleri çeksene kral çok ihtiyacımız var
kral offset çeksen de dll inject ettiğin için ban yiyorsun

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt