A aacar20 Yeni Üye Katılım 19 Ara 2020 Mesajlar 6 Beğeniler 0 3 Mar 2021 #1 okçu ninjalar bottayken beni de kesiyor bunu yapan yazılımın adını bilen var mı arkadaşlar
T turan001 Yeni Üye Katılım 27 Tem 2020 Mesajlar 3 Beğeniler 0 3 Mar 2021 #2 aacar20' Alıntı: okçu ninjalar bottayken beni de kesiyor bunu yapan yazılımın adını bilen var mı arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... onlar muhtemelen m2bob kullanıyordur mavide bir kaç tane farklı bayrak var bota bırakan o yüzden sana vuruyor olabilirler Oyla 0 Downvote
aacar20' Alıntı: okçu ninjalar bottayken beni de kesiyor bunu yapan yazılımın adını bilen var mı arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... onlar muhtemelen m2bob kullanıyordur mavide bir kaç tane farklı bayrak var bota bırakan o yüzden sana vuruyor olabilirler
A aacar20 Yeni Üye Katılım 19 Ara 2020 Mesajlar 6 Beğeniler 0 4 Mar 2021 #3 turan001' Alıntı: onlar muhtemelen m2bob kullanıyordur mavide bir kaç tane farklı bayrak var bota bırakan o yüzden sana vuruyor olabilirler Genişletmek için tıkla ... Yok o değil ya bende m2bob var da 7xRange ile insanlara vurulmuyor başka biseymis bu Oyla 0 Downvote
turan001' Alıntı: onlar muhtemelen m2bob kullanıyordur mavide bir kaç tane farklı bayrak var bota bırakan o yüzden sana vuruyor olabilirler Genişletmek için tıkla ... Yok o değil ya bende m2bob var da 7xRange ile insanlara vurulmuyor başka biseymis bu