Metin2 Mod 7x Damage & Mobber Hack 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADMİN KARDEŞİM GÜNCEL GELDİ YEMİNLE DÜN AKŞAM KAMERE MAİL ATMIŞTIM BİR GÜN GEÇMDEN GUNCEL ATTILAR. BANA DUA ED,N GENÇLER İNANMAYANLAR SCREENSHOT ATABİLİRİM :DDDDDD
Ben 2 haftadır 10 15 defa yazdım hatta ben diğer güncellemelerde yazmıştım cevap vermiyor göruyormu bilmiyoruz

Lan dün hortladı admin developer moderator yardırın agam rekalam koyun siteye basıyım rekalama kazanın a*k hadi aslanlarım yürüyün aq

Konuyu kendisine belirttim kendisi kontrolleri gerçekleştirecek bu aşamada sizlerden beklemenizi rica ediyorum @Dreamfancy

Kamer mod tarafından oyuna girerken tekrar güncelle hatası alıyoruz guncelledim hata tekrar verdi bu gece yada sabah guncellenmis olur site yuklerler

admin haraket hızında sıkıntı mı var 300de bıle atıyor oyundan

beni çok oyundan atıyor çözümü yokmu bunun bide okey farmı yapıyorum 7x in alanı çok geniş olduğu için çar'dan uzakta ölüyolar okey kartları toplanmıyor bilen biri yardım ederse çok sevinirim

hile dowlonad da leoder 00.00 00.00mb de kalıyor dolmuyor yani nedeni nedir

hile dowlonad da leoder 00.00 00.00mb de kalıyor dolmuyor yani nedeni nedir
Antivirüs ve defenderlarınızı devredışı bırakınız. Loaderımızı silip güncel loaderı yeniden indiriniz. İndirmek istediğiniz hileyi açınız sorununuz çözülecektr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt