tek hesap actıysa yada ınternetı hızlıdıradamlarda range yüksek slot dolu atmıyor bende atıyor çözemedim şu şeyi kafayı yicem
tek hesapta açıyorum zaten internet hızlıyla hilenin bir alakası var mıtek hesap actıysa yada ınternetı hızlıdır
hangı karaktersın savascımı okcumu _?Nasıl atıyor arkadaşlar bende sorunsuz çalışıyor hem de range waithack açık halde vadide ortada orklar daha spawnlanmadan kesiyor çar
Tek sıkıntısı eskiden çalışan envanter düzenleme ve + basma şuan çalışmıyor ayrıca speed hack biraz titriyor hoş bir görüntü değil eskisi daha stabildi.
ARKADASLAR SW SECIM EKRANINDA INJECT EDIN SORUN COZULURArkadaşlar injekt ederken kapanabiliyor.Bazen 3-4 kere injekt etmek gerekiyor, bazı arkadaşlar bunu dile getirmiş. Deneyin arkadaşlar 1 kere kapanınca pet etmeyin açılıyor sonucta.
Reis Sen Denedin Mi Benimki Hala Devam Ediyor ona Tıkladım amavar kardeşim hilede ayrların yanında kalkan işaretine tıkla ordan 2. seçenege geç detect player waithack yazıyor onu tik le
Savaşçı kullanıyorum dostum hileyi abartmadığım sürece atmıyor özellikle damagei hızlı yanında da pickup + hızlı koşma kullanırsan çok atar olabildiğince sabit dur ve toplama kapalı olsun atmaz oyundanhangı karaktersın savascımı okcumu _?