Hileyi c++ a uyarlıyorum, her şey tamam olunca belki bu src yi paylaşırım. O zaman kendiniz pointer offset bulup istediğiniz sv ye uyarlarsınız. Şimdilik paylaşmıyorum.ee bir link gelmez mi olymposda arıyordum tamda Voitxae#3808
Hileyi c++ a uyarlıyorum, her şey tamam olunca belki bu src yi paylaşırım. O zaman kendiniz pointer offset bulup istediğiniz sv ye uyarlarsınız. Şimdilik paylaşmıyorum.ee bir link gelmez mi olymposda arıyordum tamda Voitxae#3808
ee o zaman bekliyorum yakın zamanda olur umarımHileyi c++ a uyarlıyorum, her şey tamam olunca belki bu src yi paylaşırım. O zaman kendiniz pointer offset bulup istediğiniz sv ye uyarlarsınız. Şimdilik paylaşmıyorum.
Ben de en yakın zamanda yapabilmiş olmayı umuyorumee o zaman bekliyorum yakın zamanda olur umarım
Mesafe güncellemesi
İstersen bypass yap istersen asm.Atma sorununu nasıl çözdün bypass ile mi ?
Legit şekilde kullanırsan ban yemezsin, koda metin2 için başladım evet.Eline sağlık bu hileler banlatıyormu bende yapmak istiyorum fakat pixelbot mu bu mu kararsız kaldım güvenlik için ve bunlarla ne zamandır uğraşıyorsun. Koda metin2 hilesi yapmak içinmi başladın?