aksakalli02
Normal Üye
nasıl aktif edebilirm kurulum videosu yokmu metin2 ramestered de kullanılır mı
Yıllarca kod yazmaya emek vermiş ama koruma yapmaya emek verememiş mi? Hahahah güldürmeyin beni. Elinde güzel bir şey varsa onu güzel bir duvarın arkasında sakla ki çalmasınlar. Bugün ben kırıp paylaşmasam yarın başkası kırıp paylaşır. Elindekini korumayı öğrendikten sonra gel bana "emek verdim" de. Acıtasyon yapmayın, gül suyu satmıyorsunuz.Forumda bir kaç insanın,birisinin aylarca hatta yıllarca süren emeğini 5 kuruş vermeden kullanmak için verdiği mücadeleyi görünce aslında ırk olarak en büyük düşmanımızın yine kendi ırkımız olduğunu anlıyorum.
@jackhiro1 Eline emeğine sağlık dostum umarım projeni daha iyi yerlere getirip bu gibi durumlarla hiç karşılaşmazsın.
Ben crackleyenden ziyade kullanmak için yorum atanlara bu lafım hocam yoksa benim için de paylaşma kısmı hariç yanlış bir durum içermiyor.Yıllarca kod yazmaya emek vermiş ama koruma yapmaya emek verememiş mi? Hahahah güldürmeyin beni. Elinde güzel bir şey varsa onu güzel bir duvarın arkasında sakla ki çalmasınlar. Bugün ben kırıp paylaşmasam yarın başkası kırıp paylaşır. Elindekini korumayı öğrendikten sonra gel bana "emek verdim" de. Acıtasyon yapmayın, gül suyu satmıyorsunuz.
teşekkür ederim kardeşim <3 böyle hırsızlar olduğu sürece pek mümkün değil ama işte devam etmeye çalışıyoruz işin tuhaf yani crackladıktan sonra gelip bana deseki böyle böyle yaptım bak dese ben buradaki adamlara 50x 30 günlük aeldra dahil çalışan key verirdim daha yararlı olurdu bu exe hiçbir halta yaramaz bunu ben stabil edememiştim buradakiler nasıl stabil etsinForumda bir kaç insanın,birisinin aylarca hatta yıllarca süren emeğini 5 kuruş vermeden kullanmak için verdiği mücadeleyi görünce aslında ırk olarak en büyük düşmanımızın yine kendi ırkımız olduğunu anlıyorum.
@jackhiro1 Eline emeğine sağlık dostum umarım projeni daha iyi yerlere getirip bu gibi durumlarla hiç karşılaşmazsın.
Hlbota Crâck çakabilecek varsa gelsin birde bana çaksın xdMilletin emegiyle oynayınca elinize ne geçiyor ki. Gidin hlbot cracklayin gavur malı millet kullansin. Türk’ün dusmani yine Türkler oluyor maalesef. Üzgünüm ama yaptigin davranis yanlış @TibetUlubey
Tek uğraştığımız şeyin saçma sapan bir authu olan Cul Master mı sanıyorsunuz?Milletin emegiyle oynayınca elinize ne geçiyor ki. Gidin hlbot cracklayin gavur malı millet kullansin. Türk’ün dusmani yine Türkler oluyor maalesef. Üzgünüm ama yaptigin davranis yanlış @TibetUlubey