Metin2 Cul Master Cheats Crâcked | FarmBot, StoneBot, Anti Ban, Uriel Bypass | OPEN SOURCE

Arkadaşlar direkt projeyi akşam ekleyeceğim. Dün eklemeyi unuttum. Malumunuz bazı şeyleri unpack etmek 2 dakika sürünce aklınıza gelen tek şey nasıl bu kadar kötü oldukları oluyor.

Şimdilik dosyayı DnSpy'a sürükleyip oradan projeyi çıkartın.
seni tanımıyorum neden unpack ?

Bir tarafımın keyfi öyle istediği için. Senin gibi koruma yapmasını bilmeyen insanları bu piyasada görmek istemiyorum.
dostum anlamadığın olay şu ki bu adamlara sen bunu paylaştığın an anti cheat yazılımcılarının bu freecilerden daha çok işine yarayacak direk bunlarında işine engel olucaksın madem okadar korumaya taktın gelip neden yeni sürümü test etmiyorsun ? 3 ay önceki sürümü ben sadece 1 kişiye verdim oda bu forumda tartıştığım birisi o koruyordu bunu sadece ve bu yaptığın kısmı kullanamazlar adressleri çekmeleri gerekiyor + olarak teleportu zaten kullanamazlar sadece 55 120 svsidesiz sunucularda yani ben keyauth kısmınıda değiştim artık sanırım imkansız oldu senin için bu kadar insanların emeğine göz dikmeyin ben bu forumdan ne kadar uzak duruyorsam o kadar peşime düşüyosunuz adını bile bilmiyorum beni düşmanın olarak söylüyorsun

dostum anlamadığın olay şu ki bu adamlara sen bunu paylaştığın an anti cheat yazılımcılarının bu freecilerden daha çok işine yarayacak direk bunlarında işine engel olucaksın madem okadar korumaya taktın gelip neden yeni sürümü test etmiyorsun ? 3 ay önceki sürümü ben sadece 1 kişiye verdim oda bu forumda tartıştığım birisi o koruyordu bunu sadece
Gönder özelden son sürümü onun da kaynak kodunu paylaşayım.

Forum PM'inden gönder uğraşamam Discord sunucunla. Leş hilen kimsenin umrunda değil zaten, belki işine yarayan olursa diye paylaştım.
leş hilen diyorsun aeldrada global bot satıyorum ne anlatıyorsun güzel kardeşim tüm pvp sunucularında hile yapabiliyorum fiyatı da hepsinden düşük zaten dolandırıcılık yok hırsızlık yok birşey yok yani ben ne yaptımda bu kadar kinleniyorsunuz ki yav abi burada konuda paylaşmıyoruz nerden buluyorsunuz gene beni dm atamıyoruz dc gelirmisin.

9ucze0y.PNG

fena degil idare eder

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt