METİN2 C4US GÜNCEL HALİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayarları yaptıkdan sonra f1 tuşuna bastın mı peki ?
30lw çarla kızıl'daki metinleri falan kesiyorum hile o yönden iyi güzel'de zırt bırt oyundan atııyor canımı sıkıyor.
Birde hızlı yürümenin sabit bir ayarı yok mu sürekli shifte mi basıcam?
oyundan atmaması için range i kapatman gerek. range kapalı olup yan ayarını metin kırarken 1kda tutarsan oyundan atmaz kasılırken 2kya çıkarabilirsin hızlı yürümenin sabit ayarı var ayarlar kısmına gelip binds kısmına geldiğinde boost seçeneği var default'u shifttir w tuşuna atayıp alttaki ilk rakamı 150ye çekersen w ye bassığın zaman sabitlemiş olacaksın

vay be hala fixlemediler mi bunu efsane hile bu arada

oyundan atmaması için range i kapatman gerek. range kapalı olup yan ayarını metin kırarken 1kda tutarsan oyundan atmaz kasılırken 2kya çıkarabilirsin hızlı yürümenin sabit ayarı var ayarlar kısmına gelip binds kısmına geldiğinde boost seçeneği var default'u shifttir w tuşuna atayıp alttaki ilk rakamı 150ye çekersen w ye bassığın zaman sabitlemiş olacaksın
Peki ya FarmBot'a alırken move seçeneğine aldığım'da yürüme hızı eski haline dönüyor.
Teleporta alıyorum oda çok hızlı oluyor

Peki ya FarmBot'a alırken move seçeneğine aldığım'da yürüme hızı eski haline dönüyor.
Teleporta alıyorum oda çok hızlı oluyor
Farmbotta default hızı o gördüğün hız kankam. onu önlemek için onu MOVE'a alıp atadığın tuşun üstüne bişey koyabilirsin ama teleport gayet iyi sonuç olarak 0 itemle sürgünde hesap kasabiliyosun yavaş gitse slotlar tek atacak hızlı gittiğinde slotların sana vurma şansı yok

Hile sorunsuz bir şekilde çalışıyor da reis ninja açtım okcu vb farketmiyor herhalde skill olayını seçicez de hile ayarları nasıl olmalı videolardan da bulamadım bi yardımcı olurmusun

İnject tıklar tıklamaz client kapanıyor. Önceden çalışıyordu. Bugün deniyorum hemen kapanıyor. Şuan kullanan varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt