Çözüldü Metin2 Başlanırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sniggers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sniggers

Diamond Üye
0'dan metin2 başlamayı düşünüyorum sizce başlanırmı

Zamanın var ise başlanır 0 dan başlamak zorlayacağı için öğrenmen epey vakit alır ama video olarak platformlarda o kadar fazla videosu var ki eğer oyundan zevk alırsan kısa sürede de belirli sistemleri oyunun mantığını çözersin pvp başlayacaksan 55-120 falan oynarsan zaten amaçları belli olduğu için daha kolay kavrarsın daha karmaşıktır ama tr veya oldschool girceksen daha geniş kapsamlı öğrenmen gerek.

14-15 yıldır oynuyorum global serverlara girince bazen bende bazı şeyleri hala anlamıyorum :D

Zamanın var ise başlanır 0 dan başlamak zorlayacağı için öğrenmen epey vakit alır ama video olarak platformlarda o kadar fazla videosu var ki eğer oyundan zevk alırsan kısa sürede de belirli sistemleri oyunun mantığını çözersin pvp başlayacaksan 55-120 falan oynarsan zaten amaçları belli olduğu için daha kolay kavrarsın daha karmaşıktır ama tr veya oldschool girceksen daha geniş kapsamlı öğrenmen gerek.

14-15 yıldır oynuyorum global serverlara girince bazen bende bazı şeyleri hala anlamıyorum :D
peki para kazanma durumları bahsedilen gibi mi

peki para kazanma durumları bahsedilen gibi mi
Biraz uzun yazdım fakat uzun süredir deneyimlediğim bunlar :)

Bahsedİlen nedir bilmiyorum fakat aktif olarak pvplerden para kazanmak için 1 bilgisayar bence yeterli değil çünkü oyunların bir çoğunda client sınırlandırması var ya bunu aşmak için bot alman gerekli yada düşük sistemli laptop ile birden fazla bilgisayar ile oynaman gerekli oyunun reklam kısmından tut oyuncusuna kadar kazanabiliyor aslında facebookda sadece metin2 gruplarında her hafta parası ile reklam yapan onlarca oyuncu var sadece post atıyorlar genel olarak oyundan para kazanmayı dallandırabiliriz.

Server sahibi olarak para kazanmak :

Gerçekten çok iyi files ve güncel piyasaya göre oyuncu dostu olursan çok güzel para kazanabilirsin fakat tek dikkat etmen gereken nokta piyasayı canlı tutmak yoksa userların serveri açtığın cuma gününden sonraki cuma yeni bir oyun arayışına başlıyor. Örnek gösterilecek server sahibi Ziyad Misali diyebilirim.

Oyuncu olarak para kazanmak :

Eğer oyuncu olarak gerçekten para kazanmak istiyorsan sağlam hile koruması olan sunucularda oynaman senin yararına olur örnek RascalAC güncel hile üreticilerinden Hlbot veya Cypor gibi birçoğu rascal için hile üretmiyor ve rascal vmp kullanarak sanal makineninde önüne geçiyor yedek bilgisayarın varsa oyunuda biliyorsan güzel kazançlar elde edebilirsin hatta daha fazla kazanmak için bu tip sunuculara önce para da atabilirsin dikkat etmen gereken kısım serveri kimin açtığı :D her cuma yok icardi metin2 yok messi metin2 fake aeldra gibi server açan Baranlar ın sunucusunda oynarsan emeklerin çöp olabilir.

Hile ile para kazanmak :

Genel olarak 55-120 piyasasında insanlar rekabet ediyor asıl oyunun pvp mantığını kenara bırakmış olan bu files tipinde amaç daha fazla dmg atıp sıralamada yükselmek bundan dolayı hile kullanarak veya sanal sunucu ile oyundaki 1 oyuncunun 3 saatte yaptığını 20dk da yaparsan itemci vs gibi sitelerden güzel ekmek yersin.

Hype ile para kazanmak :

Bunu hiç yapmadım fakat facebookta sürekli metin2 gruplarında post çıkarak her hafta farklı bir sunucunun reklamını yapıyorlar ve karşılığında para alıyorlar.

Ha son olarak global serverlarda oynayarak güzel paralar kazanabilirsin tabii bu senin için hangi para değerinin güzel olduğuna bağlı buna örnek vermek gerekirse 3-4 hafta önce başladığım elveron2 serverinde 3-4 gün oynadıktan sonra günlük sadece 3-3.5 saat oynayarak 2 hesapla birlikte 300₺ civarlarında satış yapabilecek item çıkarabiliyordum hesap sayısı artırılabilir günlük zamanın var ise daha da fazla kazanabilirsin ortalama aylığa vurunca da 9-10k civarı oluyor sadece günde 3-3.5 saat ile

tr serverinde öyle eğlencesine oynuyom birrazcık karışık arada öyle kafa dağıtmak için giriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt