Metin2 Basit TP Botu ve Source

Yani paragrafı okuyayım dedim bot hakkında özellikleri öğrenirim diye botdan çok hayat hikayeni anlatmışsın.Kelimeleri atlıya atlıya okudum bir daralma geldi.Videoyu açayım ordan bakayım dedim orada da not defterinde aynı şeyi yapıyorsun.İzleyiciye daralma geliyor yapma kanka.

Savunacağın bir konu yok zaten ortada ? Ben mi bu egoyu nerden kastım? bu soruların cevabını veremiyorum çünkü alakasını anlamadım.
Daha iyisi mi var ? eleştirdiğim nokta hem video da hemde yazıda gereksiz bir ego var ve bunu eleştirdim. Adamın yaptığı tek şey entity listte ki xyz kordinatlarına read atıp karakter xyz kordinatlarına write yapıyor. entityi takip etmek yerine kesme süresi var.
Ben paylaşıma laf atmadım paylaşım tarzını eleştirdim, biraz git paragraf çöz bu kafayla tyt türkçeden 5 çekersin.
Balık hafızalı kardeşim daha bir önceki yazdığın mesajı hatırlamıyorsun bana kelime oyunu yapıyorsun kitap oku diye :).

Paylaşımın kötüsü iyisi olmaz tabi de kanka 2 read 2 writememory yaparak bu egolu yazıyı nasıl yazdın :D
Ben paylaşıma laf atmadım paylaşım tarzını eleştirdim. Diyorsun ama yazdığın şey paylaşımın ta kendisi ile ilgili bence senin yazdığın şeylerin anlamlarından bile haberin yok :)

Bende sana diyorum ki 2 read 2 write yapsa dahi şu anda bu konuda piyasadaki tek source madem daha bilgilisin at bi source senin yazdığın kodlarıda görelim diyorum :)
Sen laf çarpıtıp benim yazma şeklime saldırmaya başladın.Madem bu kadar basit bir source ise sen niye paylaşmadın.

kardeşim discord adresin nedir ?

Olay basit arkadaslar bu kolpa arkadas bu solutionu, iyi niyetli bi arkadasimizdan yalvar yakara dilenmesiyle ona yazdiriyor, sonrasinda bu bizim kucuk maymun her zaman yaptigi seyi yapip, kendini durustluk abidesi olarak tanitip calinti sourcelari kendisininmis gibi paylasiyor, yok sana prim, SEN GITMEK KENDI BOTUNU YAZMAK
MAYMUN

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt