ZeeD0x0
Silver Üye
Merhaba dostum merhaba arkadaşım veya merhaba benden nefret eden can dostum uzun zamandır yokum evet neden yokum konusuna gelirsekte sadece sıkıldım biraz hava almaya veya uzak durmaya ihtiyacım vardı böylesi daha iyi discord adresimi kapatım youtube hesabımıda aynı şekilde şuanlık geri dönermiyim cevabı hayır henüz degil fakat ara ara bu şekilde güzelikler yaparım unutmadım yani aklımdasınız her neyse bugün sizlerle elimde uzun zamandır duran basit sıradan bi okadarda kulanışlı tp botunu paylaşıyorun bu paylaşımım kimisini çok mutlu edicek kimisini ise çok sinir herzaman dedigim gibi hiç bir zaman arkamdan konuşmayın varsa bir sorununuz yüzüme gelin konuşun o birşeyler yapa bildiklerini sanan Arkadaşlara bu mesajım ben hep burdayım hepte burdaydım her neyse sources saadece ve öz incelerseniz anlarsınız zaten adresleri yazacagınız yerleri belirtim zaten bu günlerde daha çok şey paylaşıcagım fakat bu paylaşacaklarım şeyleri biliyorumki kimisi kendini zeki sanıp saatacak veya ben buldum diye saga sola haykıracak fakat sorun yok amacımız herzaman birşeyler sunmak kimin yaptıgı yada gösterdigi muama kısa süre sonra metinin adresine saldırmayı nasıl yapacagınızı gösterecegim istek olursa tabi dedigim gibi uzun zamandır mt2 elimi sürmüyorum videoda gösterdigim sunucu eski olabilir onunda sebebi inik oldugundan onun üzerinden örnek gösterdim istediginiz sunucuda Player xyz Mob yani metin xyz bulup adresleri sorucese yazıp kulana bilirsiniz bu arada Auto attack gibi çogu hatta tüm mt2 sunucularında kulana bileceginiz işinize yarayacak adresleri verecegim sorun yok adresler fix yiyip yememesi dert degil ugraşa biliyorlarsa buyursunlar ugraşsınlar benimle her neyse lafı daha fazla uzatmıyacagım kendinize iyi bakın Sağlıcakla kalın hep hür kalın tekrardan görüşme dilegiyle.
bu arada Uriel sen nasılsın hal hatrını sormadan bittirmek istemedim çöze bildin umarım metin adresine nasıl yönlendirdigimi hatırladınmı beni videosunu atım hane dedin bana 30 dk 1 saatlik video çek diye bende sana demiştim işim gücüm yok senin için oturup 1 saat videomu çekicem diye hane senin koruman 30 dk 1 saat çalışan botlardamı aktif olarak koruma saglıyor demiştim ha işte o benim seni çok eskiden tanıyan biriyim sende beni çok iyi tanıyorsunda ama eski takma adımı bilmiyorsun umarım dürüst işler yapmaya başlamısındır düzelmişsindir özelikle helal para yemeyi!
BOT TEST VİDEOSU VE AÇIKLAMA
SORUCES
VT
DİSCORD: Data123#0103
BEN : ZED0X0 BEN,DATA123
TÜM SUNUCULARDA AUTO ATTACK ADRESİ: DINPUT8.dll+30290
bu arada Uriel sen nasılsın hal hatrını sormadan bittirmek istemedim çöze bildin umarım metin adresine nasıl yönlendirdigimi hatırladınmı beni videosunu atım hane dedin bana 30 dk 1 saatlik video çek diye bende sana demiştim işim gücüm yok senin için oturup 1 saat videomu çekicem diye hane senin koruman 30 dk 1 saat çalışan botlardamı aktif olarak koruma saglıyor demiştim ha işte o benim seni çok eskiden tanıyan biriyim sende beni çok iyi tanıyorsunda ama eski takma adımı bilmiyorsun umarım dürüst işler yapmaya başlamısındır düzelmişsindir özelikle helal para yemeyi!
BOT TEST VİDEOSU VE AÇIKLAMA
SORUCES
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DİSCORD: Data123#0103
BEN : ZED0X0 BEN,DATA123
TÜM SUNUCULARDA AUTO ATTACK ADRESİ: DINPUT8.dll+30290
Son düzenleme: