Çözüldü Metin2 balık botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zekeriyaoz

Bronz Üye
S.a metin2 balık botunu kullanıyordum bu sitedeki hesapta 3 id vardı tek id de kullanıyordum uzun zamandır diğerlerine de gitmemiştim bı maille 3 hesapta balık botundan süresiz ban yedi sitede balık botu bansizdir diyordu neden böyle yaptı ban attı

S.a metin2 balık botunu kullanıyordum bu sitedeki hesapta 3 id vardı tek id de kullanıyordum uzun zamandır diğerlerine de gitmemiştim bı maille 3 hesapta balık botundan süresiz ban yedi sitede balık botu bansizdir diyordu neden böyle yaptı ban attı
TR'de balık botu açan herkes, ortalama 1 saat içerisinde yasaklama yiyeceğini bilmelidir.

TR'de balık botu açan herkes, ortalama 1 saat içerisinde yasaklama yiyeceğini bilmelidir.
3 ay falan bu sitedeki balık botunu tr de kullandım hiç ban yemedim hemde günde bazen 24 saat bazen 12 saat tutuyordum bazen 3 gün boyunca hiç durmadıgi oluyor du baya tutuyordum artık günde 12 saat falan Max tutarım

Bende balik botunu deniyorum ama botu calistirdiktan sonra ne tr pvp sec ekrani geliyor ne de botun menusu geliyor. programi dogru calistirdigimi dusunuyorum, sizde sorun yasadiniz mi hic? makro hilesi calisyor ama balik botu calismiyor

balık botu loga taklıyor ondan yemişsin normalde hesaplara değilde ip ye ban atıyorlar girmemen için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt