Çözüldü Metin2 balık botu ban yememesini nasıl yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gorkemakdas

Platinum Üye
Hangi konuda olması gerektiğini bilmediğim için buraya açıyorum. Metin2 Ruby de ya da herhangi bir serverinde balık botu hesabımın ban yememesi için ne yapmam gerekir? Taktiğiniz var mı?

Hangi konuda olması gerektiğini bilmediğim için buraya açıyorum. Metin2 Ruby de ya da herhangi bir serverinde balık botu hesabımın ban yememesi için ne yapmam gerekir? Taktiğiniz var mı?
Server çok kalabalıksa birikinti bulduğun yerlere çökmen atıyorum çok fazla oyuncunun bulundugu yerler de bulunamaman gibi şeyler olabilir. Farm vs botları ws hack kullanmıştım oyunculardan kaçıyordum ama balık botunun pek hilesinin anlaşılıcağını düşünmüyorum yine de söylediklerimi dikkate al tabi ki ban riski en aza inmiş olur

Server çok kalabalıksa birikinti bulduğun yerlere çökmen atıyorum çok fazla oyuncunun bulundugu yerler de bulunamaman gibi şeyler olabilir. Farm vs botları ws hack kullanmıştım oyunculardan kaçıyordum ama balık botunun pek hilesinin anlaşılıcağını düşünmüyorum yine de söylediklerimi dikkate al tabi ki ban riski en aza inmiş olur
forumda bir hile bulmuştum ayarladığın dakikada karakter atıp duruyordu. sıkıntı insanlarda değil bu sefer direkt oyun algılıyor sistemden. uzun süre sadece balık tutunca hızdan dolayı kendisi anlıyor. acaba karakter atıp durması bir işe yarar mı?

Balık botu banlarının çoğu sistem banı, ücretli svde yapmak biraz çılgınlık. Ama şunu biliyorum ki bir kere balık botundan ban yediyseniz sonraki yediğiniz banlar daha seri gerçekleşiyor. Bunun önüne geçmek için çeşitli yazılımlar satan gördüm, bizim forumda da mevcut. Bi sor istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt