Metin2 All Anti Cheat Ws Hack Nasıl Yapılır Öğretici.

bulduğun asm adressi zaten statik adress olduğu için kalıcı bir adress. asm kodunun üstüne sağ tıklayıp copy adress dersen sana direk kalıcı adressi verir
Asm koduna sağ tıkladığimda copy adress diye bı seçenek çıkmıyor 😀

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Eline sağlık

Selam.
Zamanında bulduğum açıkları arşivde boş boş duracağına paylaşıyım dedim hemde forumda uzun yıllar boyunca bu yöntem ile hile gelişimine yardımcı olmuş oluruz. Geçen global tüm korumalarda çalışan WallHack yöntemini paylaşmıştım aynı şekilde şimdide tüm korumalarda aynı şekilde işleyen ws hilesine paylaşmaya karar verdim. Yapılışı aşırı kolay olduğu için kısa bir video çektim.

//Tanrımı seviyorum ve bu konuyu açan kişiye konu ile alakalı soracağım soruyu discordtan ekleyip özel olarak sormuyorum.

Ne işe yarıyor bu ws hack ve diğer ws hilelerinden farkı ne ?
Normalde bildiğiniz gibi piyasada eskiden çalışan ws hileleri karakteriniz düşmesini engellesede karşı tarafa çok belli ediyordu hile olduğunuzu. Fakat bu yöntem ile videoda da gördüğünüz üzere karakterinizin ne kadar rage bir şekilde kullanacağınızı tamamen sizin oynayışınıza bırakıyor. Karşı taraf sizi normal bir şekilde yere düşürebiliyor ve itebiliyor siz atak tuşuna basıp atak atmadığınız sürece her hangi bir hile yapmıyorsunuz. Yani karakterinizin ne kadar yerde duracağını siz belirliyorsunuz. Kısaca Legit veya rage size kalmış.

Ben bunu hangi korumalarda yaparım ?
Her korumada çalışır. Fakat Uriel Prime tabanlı korumalarda cmp değerini değiştirirmeye izin vermeyecektir koruma. DBVM açıp cheat engineden bu şekilde değiştirebilirsiniz Urielde.

Kardeşim eline emeğine sağlık çoğu insan bunu para ile yapmaya çalışıyor Allah razı olsun bir sorum olacaktı skil animasyon iptali yapmayı biliyormusun paylaşma şansın varmıdır acaba ?

Koruma ile alakalı o. UD bir CE ile denemen lazım. İleri ki günlerde Tüm korumalarda geçen UD bir CE paylaşabilirim.
ud ce paylaşımını bekliyoruz ben yapmaya çalışıyorum ud ce ama hata veriyor bi yerlerde yapamıyorum anlamıyorum çünkü :d

Selam.
Zamanında bulduğum açıkları arşivde boş boş duracağına paylaşıyım dedim hemde forumda uzun yıllar boyunca bu yöntem ile hile gelişimine yardımcı olmuş oluruz. Geçen global tüm korumalarda çalışan WallHack yöntemini paylaşmıştım aynı şekilde şimdide tüm korumalarda aynı şekilde işleyen ws hilesine paylaşmaya karar verdim. Yapılışı aşırı kolay olduğu için kısa bir video çektim.

//Tanrımı seviyorum ve bu konuyu açan kişiye konu ile alakalı soracağım soruyu discordtan ekleyip özel olarak sormuyorum.

Ne işe yarıyor bu ws hack ve diğer ws hilelerinden farkı ne ?
Normalde bildiğiniz gibi piyasada eskiden çalışan ws hileleri karakteriniz düşmesini engellesede karşı tarafa çok belli ediyordu hile olduğunuzu. Fakat bu yöntem ile videoda da gördüğünüz üzere karakterinizin ne kadar rage bir şekilde kullanacağınızı tamamen sizin oynayışınıza bırakıyor. Karşı taraf sizi normal bir şekilde yere düşürebiliyor ve itebiliyor siz atak tuşuna basıp atak atmadığınız sürece her hangi bir hile yapmıyorsunuz. Yani karakterinizin ne kadar yerde duracağını siz belirliyorsunuz. Kısaca Legit veya rage size kalmış.

Ben bunu hangi korumalarda yaparım ?
Her korumada çalışır. Fakat Uriel Prime tabanlı korumalarda cmp değerini değiştirirmeye izin vermeyecektir koruma. DBVM açıp cheat engineden bu şekilde değiştirebilirsiniz Urielde.

VAYBE hala m2 ile ilgilenenler varmış kaçsene oldu bu oyun çıkalı :D

guzel biseyler cikabilir buradan, sen skill atarken degeri 1 yaparsin, cooldown beklerken vs yada canin %30 dan asagidaysa acabilirsin %75'e cikinca kapatabilirsin tarzi.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt