burak35ttas
Diamond Üye
bu 73 0A'yı oraya mı yazacağız ?Value Type vardır orada 4 bytes yazıyordur karşısında onu byte yapıcaksın.
bu 73 0A'yı oraya mı yazacağız ?Value Type vardır orada 4 bytes yazıyordur karşısında onu byte yapıcaksın.
eline sağlık hocamSelam.
Normal de paylaşmayı düşünmüyordum, işimden vakit bulup bi ara bir proje çıkarırım orada kullanırım diye düşünmüştüm ama iş yoğunluğundan tamamen hobi tarafına döndüğü için boşta duracağına arada bir arşivimden bir şeyler paylaşmaya karar verdim.
Fonksiyonun diğer serverlerle ortak olan kök kısmını paylaşıyorum. Bytesları aratıp çoğu korumada bu kısımı bulabilirsiniz gerisi size kalmış.
Not:Lütfen Discord veya Özelden yardım istemeyin...
-Test Edilen Korumalar-Nerden geliyor bu değer diye düşünmeye üşenenler için resim de işaretlediğim JAE yi JMP yapmanız WallHacki Açmanıza yeterli olacaktır. Stacklerden sorguyu hangi değerin wallhacki tetiklediğini kolayca buradan bulabilirsiniz.
Uriel Prime
Uriel Prime Misali2 Custom Build
Aeldra
HS
NewAc
Runik
//Double not:Urieli sunucularda statik adressleri user modda değiştiremezsiniz. Bypasslamadığınız sürece onuda bi ara atarım. Cheat Engine 7.5 DBVM açın breakpoint atıp değiştirebilirsiniz değerleri...
//Ek not: Biraz takip ederseniz fonksiyonu haritada ki istediğiniz öğeyi dahi kaldırabileceğiniz fonksiyonu bulabilirsiniz, tüm mapi dahil.