Çalışıyor Metin2 All Anti-Cheat WallHack Bypass

Mousse

Gold Üye
Selam.
Normal de paylaşmayı düşünmüyordum, işimden vakit bulup bi ara bir proje çıkarırım orada kullanırım diye düşünmüştüm ama iş yoğunluğundan tamamen hobi tarafına döndüğü için boşta duracağına arada bir arşivimden bir şeyler paylaşmaya karar verdim.
Fonksiyonun diğer serverlerle ortak olan kök kısmını paylaşıyorum. Bytesları aratıp çoğu korumada bu kısımı bulabilirsiniz gerisi size kalmış.

Not:Lütfen Discord veya Özelden yardım istemeyin...
-Test Edilen Korumalar-
Uriel Prime
Uriel Prime Misali2 Custom Build
Aeldra
HS
NewAc
Runik
Nerden geliyor bu değer diye düşünmeye üşenenler için resim de işaretlediğim JAE yi JMP yapmanız WallHacki Açmanıza yeterli olacaktır. Stacklerden sorguyu hangi değerin wallhacki tetiklediğini kolayca buradan bulabilirsiniz.
//Double not:Urieli sunucularda statik adressleri user modda değiştiremezsiniz. Bypasslamadığınız sürece onuda bi ara atarım. Cheat Engine 7.5 DBVM açın breakpoint atıp değiştirebilirsiniz değerleri...
//Ek not: Biraz takip ederseniz fonksiyonu haritada ki istediğiniz öğeyi dahi kaldırabileceğiniz fonksiyonu bulabilirsiniz, tüm mapi dahil.
Da8Ef4U.png

zDxJuR7.png

Son düzenleme:
Bravo cidden hocam, uzun zamandır UrielAC'de wallhack görmüyorduk, eline sağlık.

eline sağlık mspde çalısıyor fakat astrada denedim ve bi kaç svsideli sunucuda denedim değer oynamıyor bile

eline sağlık mspde çalısıyor fakat astrada denedim ve bi kaç svsideli sunucuda denedim değer oynamıyor bile
Server farketmez çalışır hepsinde. Değerin değişmemesinin sebebi DBVM kullanmadığın için. Read Write Korumasını kaldıracaksın veya Cheat engine 7.5 le DBVM ile breakpoint atıp değiştir.

Server farketmez çalışır hepsinde. Değerin değişmemesinin sebebi DBVM kullanmadığın için. Read Write Korumasını kaldıracaksın veya Cheat engine 7.5 le DBVM ile breakpoint atıp değiştir.
Hocam bu mantıklı svside da damage hack yapılma ihtimali var mıdır peki ?

Hocam bu mantıklı svside da damage hack yapılma ihtimali var mıdır peki ?
Svside ta damage hilesi yapmak aşırı zordur. Yapımcı bilinçli bir şekilde backdoor bırakmadığı sürece bypasslanamaz. Çünkü Senin gönderdiğin atak paketlerin sunucuya gidiyor ve belirlenen süreden daha fazla atak paketi gönderen oyuncu (2,5 saldırı hızı ile 1 saniyede 3 vuruş yollayabilirsin sunucuya sen 50 vuruş yolladın gibi düşün) direk olarak tespit ediliyor. Bu yüzden dışarıdan müdahale imkansız. Aynı şey movespeed içinde geçerli. x hareket hızında max z sürede y miktar hareket edebilirsin. eğerki yüksek bir miktar y paketi giderse z sürede yine tespit ediliyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt