Metin 2 aktif çalışan kullanışlı bir hile arıyorum

youtubeden bulmak istese buraya yazmazdı niye yorum kasmak için çabaya giriyorsun

yok hocam energy bot bi bıçak alıyor slot dolana kadar simyacıda onu enerji parçaçıgı yapiyor 200 oluyor 1 adette sonra onları çarşıda 3.7m yona satiyosun kâr durumu 2.7m oluyor 1m tutuyor enerji parçaçıgı yapması hız hilesi açarsan çok daha hızlı yapar 1 günde 15 20 won bile kasabilirsin fazla yonun varsa
dc gelirsen ss atayım

kanka var 1000x var energy bot var fishbot var bana yardımcı olan bi abi paylaşmıştı metin2 hilelerine gir didikabi ismi ordan onu dene
eskilerinin yerini tutmuyo c4csus güncel hale gelmeden oynamam heralde önerdiniz hileler yaptım farm için uygun değil ama önerin için saol

c4uspl gibisi yok bi süre önce ara vermiştim oyuna tekrar başlamak istedim ama hile en son 1 ay önce takır takır çalışıyormuş ne zaman eski haline döner güncel bilgisi olan yok mu acaba bu hile ve yapımcıları hakkında

c4uspl gibisi yok bi süre önce ara vermiştim oyuna tekrar başlamak istedim ama hile en son 1 ay önce takır takır çalışıyormuş ne zaman eski haline döner güncel bilgisi olan yok mu acaba bu hile ve yapımcıları hakkında
rc nin bakımının bitmesini bekle...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt