beratkuzu2177
Normal Üye
Discorda atmıyor reis bir link bırakmak bu kadar zor olmamalı sana zahmet.
Bir bilgim yok reis kusura bakma konuşma tarzım öyle sert gelmiş olabilir. Özür dilerim <3Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdiscord paylaşmak yasak ondan kardeşim bizde biliyoruz paylaşmasını
teşekkürlerhala kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı güzel
,
,
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir➽➽
ᴠɪʀᴜs ᴛᴏᴛᴀʟ ᴛᴀʀᴀᴍᴀʟᴀʀɪLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSERVERLİST
GLOBAL
AELDRA | aeldra.to
AZYRAH | azyrah.to
ROHAN2 | rohan2.global
Rubinum | rubinum.io
Nemerum | nemerum.com
Rodnia | rise.rodnia.to/
Rohan | rohan2.global
TR
ASTRA2 - elemental.astra2.net
MARKMT2 - markmt2.com
ESASMT2 - esasmt2.com
ALPAR2 - alpar2.com.tr
SOLOMT2 - web.solomt2.com
SPORTMT2 - sportmt2.com.tr
MERGEN2 - mergen2.com
MANWE2 - manwe2.com/
teşekkür ederim şuan ücretsiz bu haftakilerde eklenecekbu cuma acılacak olan serverleride eklersen alırız hatta seninde kazanman için bişeyler yaparız
teşekkür ederim şuan ücretsiz bu haftakilerde eklenecek
Hocam kurulum videosunun aynısını yapıyorum ama tepki vermiyor . Botx tıklayınca bi saniye içinde cmd açılıp kapanıyor o kadar . ne yapmam lazım ? Çöüzümü dc'de var demişsin ama dc adresini bulamıyorum . onu ulaştırabilirsen onada tamamız. Teşekkür ederim şimdidenteşekkür ederim şuan ücretsiz bu haftakilerde eklenecek
Ağam çözümü DC adresinde Info bolumundeHocam kurulum videosunun aynısını yapıyorum ama tepki vermiyor . Botx tıklayınca bi saniye içinde cmd açılıp kapanıyor o kadar . ne yapmam lazım ? Çöüzümü dc'de var demişsin ama dc adresini bulamıyorum . onu ulaştırabilirsen onada tamamız. Teşekkür ederim şimdiden
İlerleyen günlerde duruma göre bakilirsolana 2 global içinde ekleyebilirmisiniz?