yok.Kanka kırılamaz falan diyorlardı buna patladım ya ŞĞAXŞÜĞASDŞĞÜASDĞÜSAD@Nowzy şifre silindi başka birşey var mı?
loader source publarsan millet loader yapıcak menü degisicek gene saticak bunlar gibi ne farkı varçok istek gelirse boklu loaderlarında deobf source codunu publayabiliriz
anladım sıkıntı yok şifreyi sildim direkt iyi günler <3hocam benim hatam sanırım arkadaş rar şifreli diyince şifreli sandım meğer direk indirme linki şifreliymiş onda sorun yok sanırım
Source code hiç bir zaman kırılmadı source codenin publanması tamamen ortağımızın sorunu.zkm şirket obf var diyolardı eleman bide allahın ucubeleri trial kullanıyolar skidder zeka
the pit getirmek yerine fix getirselerdi paylaşmayacaktır bileSource code hiç bir zaman kırılmadı source codenin publanması tamamen ortağımızın sorunu.
bu zamana kadar uğraşmadılar sence uğraşcaklarını düşünüyormusunamaç zaten craftrisenin gözüne batmak fix gelmesini istiyorum normalde hile açan biriside değilim sadece oynuyoruz topluca craftrisenin ilgisini çekmezse çektiririz.
bence artık daha fazla konuşma rezilsinSource code hiç bir zaman kırılmadı source codenin publanması tamamen ortağımızın sorunu.