toxcikMan
Silver Üye
olm adam yakuzanın(exhibiton) jar loadını niye githuba atsn w9qhdLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburda olabilir
olm adam yakuzanın(exhibiton) jar loadını niye githuba atsn w9qhdLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburda olabilir
sanki biri bana onu atmıştı bekle eski dmlere bakıyım bulursam atarımolm adam yakuzanın(exhibiton) jar loadını niye githuba atsn w9qhd
Herkesmi otizimli olur beynini kullanamaz amk eve geçiyim atıcam dll i veya mantıgını yapın kullanıngroaxın jarloadı galiba
onuda siz bulun kanka 2.5 3 günümü aldı düzeltmek boşboş durmasın die attm whqoıqwd
bekliyoruz kralHerkesmi otizimli olur beynini kullanamaz amk eve geçiyim atıcam dll i veya mantıgını yapın kullanın
Kimseye skid clientiniz için ağladığım yok, kullandığımda yok, abilerin dediğin kim onuda bilmiyorum ancak abiniz ben olabilirim hepiniz çoluk çocuksunuz5-6 ay onceki haline göz gezdirirsen hiçbir fark bulamazsın arasında seni yarım akıllı istediğin yere ağla şimdi sözde yazılımcı olan abilerini gotunden
sende dcde bizi yalayıp yutuyon satın almışsın clienti sonra burda atıp tutuyon kafanı ezerim senim
Çünkü 6 ay önceki src kanka6 ay önceki source yazmaya geliyorlar, duyuyorum.
İster 6 ay önce ister şimdiki olsun, son loaderlerine bakınca çok bir fakta göremedim gerçi, çöp bir craftrise hilesi benim gözümde.Çünkü 6 ay önceki src kanka