parali birseye rat koydugumuz yok loaderi kıran cıkarsa zaten görürüz ratmi koymusuz diyeyani paralı birşeye rat koymak aptallıktır ya
sen dcni vercenmi artiksen önce bişeyler öğrenip para ve zevk için yapınca bu işi muhattap ol benle.
Zaten rat koyduğunuzu söylemiyorum düşünmüyorumdaparali birseye rat koydugumuz yok loaderi kıran cıkarsa zaten görürüz ratmi koymusuz diye
Öylemi olmuş en azından öğrenmeye çalışıyorum biliyormuş gibi yapıp sonradan rezil olmuyorum bu arada dc salsana ?sen önce bişeyler öğrenip para ve zevk için yapınca bu işi muhattap ol benle.
hilede bişey yokki metalixde boşuna cracklemeyin yaniArkadaşlar selam elime bir arkadaştan geçti.Kırabilecek varmı bilmiyorum deneyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(Bizim arkadaşlar hwidleri ve lisansları çekebilmiş sadece)
Birde bu arkadaşlar yakında free hile çıkartacak ve sanırsam rat koymayı hedefliyorlar XDDLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
emin ol traqs senden daha bilgilidir dostum ASIASHFU)AGSHIAF metalix kırek yapın da oynayak diyen veletsin kankasen önce bişeyler öğrenip para ve zevk için yapınca bu işi muhattap ol benle.
lan 80 iq goril seni.Öyle elime geçti konu açtım crackleyecek varsa cracklesin diye.Bu kadar maymun olmayın la nerede demisim ben crackleyin oyniyim yiaa off diye.emin ol traqs senden daha bilgilidir dostum ASIASHFU)AGSHIAF metalix kırek yapın da oynayak diyen veletsin kanka