Metalix Client Crâck isteği

ryxme

Efsane Üye
Arkadaşlar selam elime bir arkadaştan geçti.Kırabilecek varmı bilmiyorum deneyin.

(Bizim arkadaşlar hwidleri ve lisansları çekebilmiş sadece)
Birde bu arkadaşlar yakında free hile çıkartacak ve sanırsam rat koymayı hedefliyorlar :D XDD

Arkadaşlar selam elime bir arkadaştan geçti.Kırabilecek varmı bilmiyorum deneyin.

hwid ve lisanlar bu linkte açıkta kardeşim loader pek kolay değil kendi hilemiz diye demiyorum bilgine 2 adet custom class + string asci obf + zkm son surum obf bulunuyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vt ekle

kırabilecek kişiler var ama buna uğraşmazlar

Birde bu arkadaşlar yakında free hile çıkartacak ve sanırsam rat koymayı hedefliyorlar :D XDD
evet şuanda tüm işimizi bırakıp rat atıcaz 4gb ramli bilgisayarınızdan zulu hesabınızı alıcaz nerden bildiniz 😂

rat olan işin içinde biz olmayız kral rat olmayacak konusu döndü 1 kere ardından kapandı zaten rat konusunun sebebi ise ayrı bir konu sigortacı vb.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt