rekabetsevmem
Banned
Alakası yok , öyle birşey olsa bile iş yeri her türlü verir anlaş konuş.öyle birşey duydum yeni yasa cıkmıs herhahlde berberler sıkıntılı dıye
Alakası yok , öyle birşey olsa bile iş yeri her türlü verir anlaş konuş.öyle birşey duydum yeni yasa cıkmıs herhahlde berberler sıkıntılı dıye
iş yeri niye aylık o kadar versin olm, devlet her ay maaş yatırıyormuş çocuğun hesabına. ama berberler için kalkmış o sistemAlakası yok , öyle birşey olsa bile iş yeri her türlü verir anlaş konuş.
Veriyor isterlerse berberler için kalkma gibi bir durum yok.iş yeri niye aylık o kadar versin olm, devlet her ay maaş yatırıyormuş çocuğun hesabına. ama berberler için kalkmış o sistem
Anlatamiyormuyum artık yeni kayıt olan berberlere aylık vermiyorlar şimdi bişey derdimde Ban yemek istemiyorum beleşe çalışıyorsun devlet para vermiyor yeni berberlereÖyle birşey yok sana zorunlu olarak asgari ücretin 3/1'ini veriyorlar.
Sen öyle zannet kardeşim iyi forumlarVeriyor isterlerse berberler için kalkma gibi bir durum yok.
ah lan niye yenilere vermiyorlar onu anlamadımAnlatamiyormuyum artık yeni kayıt olan berberlere aylık vermiyorlar şimdi bişey derdimde Ban yemek istemiyorum beleşe çalışıyorsun devlet para vermiyor yeni berberlere
Sen öyle zannet kardeşim iyi forumlar
Devlet ben ne bilim Yeni lere para vermiyor berberlereah lan niye yenilere vermiyorlar onu anlamadım
evetNiye eskiden ödeniyoedu sanki
haftalık calısıtıgı yerden az alır her ayda devlet 5k yatırıyorArkadaşlar kardeşimi berber olarak meslek okuluna yazdırıcam, aylık ne kadar veriyorlar bilen varmı?
herkes yenı kayıt olanlara vermıyor demıshaftalık calısıtıgı yerden az alır her ayda devlet 5k yatırıyor