olm konu meslek okulu. ne güncellemesi lagüncellme at negyy pls
Mesleki egitim diyor sanırsamendüstri meslektenmi bahsediyoruz burada?
o halde valla ödeyebilceği bir tutar olduğunu sanmıyorum. sadece okul aile birliği toplantıları oluyor. ondada okul döner sermayesine katkı olması için bağış yapabiliyorsunuz. okul'a destekte bulunuyorsunuz. başkada bildiğim kadarıyla bir ödeme gerçekleşmiyor.Mesleki egitim diyor sanırsam
Aylık ne kadar veriyorlar demiş adamo halde valla ödeyebilceği bir tutar olduğunu sanmıyorum. sadece okul aile birliği toplantıları oluyor. ondada okul döner sermayesine katkı olması için bağış yapabiliyorsunuz. okul'a destekte bulunuyorsunuz. başkada bildiğim kadarıyla bir ödeme gerçekleşmiyor.
EvetMesleki egitim diyor sanırsam
aa berber demiş lan. pardon konuyu ben yanlış okumuşsum. iyi forumlar arkadaşlar.Aylık ne kadar veriyorlar demiş adam
mesemde bir çok seçenek mevcutken neden berberlik aslında endistrüyel tasarim'a falan yönelirse ileride yüksek miktarlar kazanabilir endistrüyel tasarmin-cnc gibi mesleklerin staj maaşlari şuanda 8 ila 10 arasinda değişiyor diye biliyorum birazda iş verene bağlıArkadaşlar kardeşimi berber olarak meslek okuluna yazdırıcam, aylık ne kadar veriyorlar bilen varmı?