MarioGomez
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Up
5 euro 190 tl yapıyor millet 300 tl gibi paralar çok sanıyor sırf bu yüzden satış kitlesini eu çevirmek en mantıklı hareket olacaklifetime, ayrıca fiyat aşırı ucuz. tr şartları yine belli ediyor kendini :/
kral eu da bildiğin satabilceğim yer varsa dcden ayıktırsana beni tr cidden aşırı boş kitle5 euro 190 tl yapıyor millet 300 tl gibi paralar çok sanıyor sırf bu yüzden satış kitlesini eu çevirmek en mantıklı hareket olacak
dc communitylere girip yazabilirsin h1le dağıtan dclere özelliklekral eu da bildiğin satabilceğim yer varsa dcden ayıktırsana beni tr cidden aşırı boş kitle
denedim adamlar kendini akıllı sanıyor paypal dan atıcam diyor kripto bul diom ille paypal dio paypaldan chargeback yapacak akıllı arkadaş paypal diyip duruyor o yüzden bizde o kdr enai deilizdc communitylere girip yazabilirsin h1le dağıtan dclere özellikle
revolut ayarla bir yerden cashbackda yapamazlardenedim adamlar kendini akıllı sanıyor paypal dan atıcam diyor kripto bul diom ille paypal dio paypaldan chargeback yapacak akıllı arkadaş paypal diyip duruyor o yüzden bizde o kdr enai deiliz
friends and family olarak atarsa chargeback yapamazdenedim adamlar kendini akıllı sanıyor paypal dan atıcam diyor kripto bul diom ille paypal dio paypaldan chargeback yapacak akıllı arkadaş paypal diyip duruyor o yüzden bizde o kdr enai deiliz
biliyorum kral atmam diyor öyle parayı alıp kaçarsın diyorfriends and family olarak atarsa chargeback yapamaz
ozaman sc4m normal bi saticidanda alsa kimde goods and services olarak kabul etmezbiliyorum kral atmam diyor öyle parayı alıp kaçarsın diyor