Anteplibugi
Gold Üye
Program Adı Versiyonu: Edge.exe iconu hesap makinesi
Site linki :
Yazıldığı dil :
İşletim sistemi: Windows(95)[I386, 32 bit, GUI]
Diller: C#
Kütüphane: .NET(v4.0.30319)
virustotal :
Kısıtlamalar:
20 gün satın aldım
Açıklama (Program hakkında kısa bilgi) :
Anydesk ile bilgisarayıma girdiler pythonu yüklediler EasyOCR diye bnireşyi C:ye attılar ve sonra
exeyi başlattıp oynadım Merlis Eu için yapılmış birşey başka sunucularda çalışmıyor galiba denemedim ve birşeyler yükleyip sileceklerdi ben video kaydı ile indirme linkine ulaştım bi kaç daha dosyası var
pythonu kurdular ve beyaz bi sayfa açılıp 1 - 2 - 3 yazıyor sadece 1 den başlayıp 3 e kadar tıkladılar ve birşeyler yüklendi hwid kısıtlı bu arada key ile yalnızca adminin yazdığı hwid ile girilebiliyor saygılar
ObjectPascal
arz ederim.
Site linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ben sadece merlis için almıştım sadece merlisde çalışıyor Merlis EuYazıldığı dil :
İşletim sistemi: Windows(95)[I386, 32 bit, GUI]
Diller: C#
Kütüphane: .NET(v4.0.30319)
virustotal :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kısıtlamalar:
20 gün satın aldım
Açıklama (Program hakkında kısa bilgi) :
Anydesk ile bilgisarayıma girdiler pythonu yüklediler EasyOCR diye bnireşyi C:ye attılar ve sonra
exeyi başlattıp oynadım Merlis Eu için yapılmış birşey başka sunucularda çalışmıyor galiba denemedim ve birşeyler yükleyip sileceklerdi ben video kaydı ile indirme linkine ulaştım bi kaç daha dosyası var
pythonu kurdular ve beyaz bi sayfa açılıp 1 - 2 - 3 yazıyor sadece 1 den başlayıp 3 e kadar tıkladılar ve birşeyler yüklendi hwid kısıtlı bu arada key ile yalnızca adminin yazdığı hwid ile girilebiliyor saygılar
ObjectPascal
arz ederim.