Lucretius Diamond Üye Katılım 20 Şub 2020 Mesajlar 411 Beğeniler 51 2 Ağu 2024 #1 Şuanda bildiğim kadarıyla şu serverda Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir çalışan bir bot yok, bildiğim kadarıyla misali2'nin hile koruma sistemini kullanıyor. Bildiğiniz satan bir yer varsa yoruma yazar mısınız, ayrıyeten Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu serverda çalışan bir spoofer var mı? Format + bios update yaptım yine de ban kalkmamış.
Şuanda bildiğim kadarıyla şu serverda Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir çalışan bir bot yok, bildiğim kadarıyla misali2'nin hile koruma sistemini kullanıyor. Bildiğiniz satan bir yer varsa yoruma yazar mısınız, ayrıyeten Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu serverda çalışan bir spoofer var mı? Format + bios update yaptım yine de ban kalkmamış.
heyetsiz63 Gold Üye Katılım 12 Nis 2021 Mesajlar 194 Beğeniler 20 2 Ağu 2024 #11 xx1' Alıntı: Farm taraflarında screenshot block yoksa arkadaşa ücretsiz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla ... yok diye biliyorum Oyla0 Downvote
xx1' Alıntı: Farm taraflarında screenshot block yoksa arkadaşa ücretsiz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla ... yok diye biliyorum