Merhaba bu konuda yardım edecek var mı

Çok önemli mesajlar yıllardır merak ettiğim akılımda belirsizliği kapanmayan 1 mesaj veya video degil video yok bile sadece ekran görüntüleri mesajlar çok değerli anılarım
Amk ne oldugunu açıklarsan bu konu hakkında milletin fikri olur
Yoksa millet
Kumar hesapını kaybettin orada onu bulucan diye yapmaz

Amk ne oldugunu açıklarsan bu konu hakkında milletin fikri olur
Yoksa millet
Kumar hesapını kaybettin orada onu bulucan diye yapmaz
Hep merak ettiğim güzel günlerin olduğu mesajlar 10 binden fazla ve bunların hiç birini hatırlamadığım 5 yıldır beynimde belirsizlik kalan mesajlar ve bu mesajların çok azını hatırlıyorum belki 50 100 tanesini oda bozuk şekilde 10 bin mesajları görmek istiyorum oralarda ne yapmıştım o günleri çok merak ediyorum belirsizlik bitmiyor akılımda ve o mesajları görürsem bu bitecek

Modlara dm atıp napıcan onların dm i doludur mesaj attığını bile hissetmez yarma :haha:

Baskı yaparsam vereceklermiş bu çocuk kaç yaşında acaba aq
Modlara demedim ya mal mısın sen nesin tüm discorda dm atacağız onbinlerce kişiye tüm oyun sunucuları felan herkes görsün ve ses çıksın sonra sunucu açalım orada söyleyelim ki hesabımı geri verin sonra bu sunucuyu büyütelim yüzbinler milyonlarca kişiye dm atalım fakat 1 anda değil yavaş yavaş olur her şey bir kaç aya milyonlarca kişi hedefine ulaşmak mümkün olabilir

Herkes o mesajı görürse artık discordda ses çıkar belki birisi görür yada vicdanlı bir moderatör çıkar ancak hiç bir şey yapmasak kimse yardım etmez dediğim çare en son çare bu yüzden bu kadar kişiye dm göndermek için mass dm programı geliştirmeye çalışacağım yani toplu mesaj atacağım sunucularda herkesin özel dmsine discordda

Modlara demedim ya mal mısın sen nesin tüm discorda dm atacağız onbinlerce kişiye tüm oyun sunucuları felan herkes görsün ve ses çıksın sonra sunucu açalım orada söyleyelim ki hesabımı geri verin sonra bu sunucuyu büyütelim yüzbinler milyonlarca kişiye dm atalım fakat 1 anda değil yavaş yavaş olur her şey bir kaç aya milyonlarca kişi hedefine ulaşmak mümkün olabilir

Herkes o mesajı görürse artık discordda ses çıkar belki birisi görür yada vicdanlı bir moderatör çıkar ancak hiç bir şey yapmasak kimse yardım etmez dediğim çare en son çare bu yüzden bu kadar kişiye dm göndermek için mass dm programı geliştirmeye çalışacağım yani toplu mesaj atacağım sunucularda herkesin özel dmsine discordda
Moderatör dediğin adam onun tepesindeki discord izin vermedikçe hiçbir ***** yapamaz boşa uğraşma

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt