Merhaba, Ben Sezer

herkese öncelikle selamın aleyküm ,
malatyalıyım , yakın çevremdekiler ile öncelikli olarak tanışmak için buradayım ,
ortamı çok güzel bir siteymiş girip gezinen herkesin beğenebileceğii düşünüyorum
Malatyanın sucuğu mu meşhurdu?
Bu arada hoşgeldin umarım tanışırız anlaşırız bu forum oldukça samimidir yakındır discordada bekleriz:)

Aramıza hoş geldin sezer ben xmar her türlü probleminde bana ulaşabirsin
hoşbuldum , teşekkür ederim xmar ^_^ şeref duyarım
Malatyanın sucuğu mu meşhurdu?
Bu arada hoşgeldin umarım tanışırız anlaşırız bu forum oldukça samimidir yakındır discordada bekleriz:)
kayısı ve kirazi meşhur kardeşim :) tatmak nasip olur inş burdaki herkese , hoşbuldum , gelirim tabi ^^

hoşgeldin. ben ilk baş girdiğimde sadece hile için giriyordum ama sonradan herkesin birbirine yardım ettiği,sadece hile için olmayan bir forum olduğunu anladım .keyifli vakitler
teşekkür ederim dostum , her elmanın içinde kurt oluyo malesef , adamlar emek verip tanışma alanı açmışlar bizde tanışmak için sohbet olunca adımız hemen wolftücü oldu ama olsun sağlık olsun , herkesin sitede alacağı bişey vardır burda yorum kastırıyo diyen herkes babasının hayrına takılmıyor burda , adminlerin zarifliğini görüyoruz zaten , elimden geldiği kadar herkese yardım etmeye çalışcam bende , aranıza katıldığım için çok mutluyum ^^

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt