foruma hoş geldin keyifli vakit geçirmen dileğiyle İyi Forumlar ( yorum kasmak isteyen wolftücüler için iyi bir konu )herkese öncelikle selamın aleyküm ,
malatyalıyım , yakın çevremdekiler ile öncelikli olarak tanışmak için buradayım ,
ortamı çok güzel bir siteymiş girip gezinen herkesin beğenebileceğii düşünüyorum
Aga Sende Bir Wolftü Cısın Ama Neyse Bence Zorlamaya Gerek Yok .dforuma hoş geldin keyifli vakit geçirmen dileğiyle İyi Forumlar ( yorum kasmak isteyen wolftücüler için iyi bir konu )
200-300 mesaj sayısı olanlardan beklemediğim tepkiler. Lütfen birbirinize saygılı davranınwolftucu wolftuculere yorum kasdırırkenee
Aramıza hoş geldin sezer ben xmar her türlü probleminde bana ulaşabilirsinherkese öncelikle selamın aleyküm ,
malatyalıyım , yakın çevremdekiler ile öncelikli olarak tanışmak için buradayım ,
ortamı çok güzel bir siteymiş girip gezinen herkesin beğenebileceğii düşünüyorum
Öncelikle aramıza hoşgeldin dostum burda gerçekten de güzel bir ortam var sorunu olanın sorunları hemen çözülüyor herkes birbirine yardımcı oluyorherkese öncelikle selamın aleyküm ,
tamamdır sağolun yakışıklı admin bey200-300 mesaj sayısı olanlardan beklemediğim tepkiler. Lütfen birbirinize saygılı davranın
dostum buna taktik denir istersen bu işi profesyonellere bırak ( şaka yaptım usta 1500 mesajın var )wolftucu wolftuculere yorum kasdırırkenee
çok doğru söylüyorsunuz hocam saygılı ve terbiyeli bir şekilde yorum yapmalıyız200-300 mesaj sayısı olanlardan beklemediğim tepkiler. Lütfen birbirinize saygılı davranın