safety konusunda ne diyorsun kullandın mı daha önce belli etmeden sadece esp takılmayı düşünüyorum açıkcası aim konusunda extraya ihtiyacım yokArcane alabilirsin
bakabileceğim bir sitesi var mıpek yok ama sixwear olabilir
Ne anlatıyond0landırıcı değil hilesi çalışıyor fakat ben açtığımda hilesi çalıştı evet 30 dkda bir d mavi ekran pc cpu 100 100 en son gün steam hesabım çalındı ve banlandı arbit rusthile.com sakın ama sakın almayın aldırmayın
daha önceden bulunan vac banım var problem olur mu sence new account aldım spoofera gerek var mı veyahut ip değiştirmemedisconnect.wtf sitesi vardı ben orada kullandım 2 hafta civarı legit oynadıgınız sürece sunucudan ban yemessiniz ve vac ban yemedim
yani orasını tam bilmiyorum ama ban yedikten sonra bi spoof atarsan serverlardaki banın açılır sanırım tam emin deilim daha hiç ban yemedim sdflgerkftygdaha önceden bulunan vac banım var problem olur mu sence new account aldım spoofera gerek var mı veyahut ip değiştirmeme
kalitesi gerçekten iyi ama bir tık pahalı dediğin gibi daha ucuz yollu safe arıyorum esp kullanıcam zatendisconnect'den alabilirsin fiyatı pahalı ama iyidir