Merhaba alabileceğim bir rust hilesi söyler misiniz

liarlucifer

Gold Üye
selam merhaba rust için hile almak istiyorum ama disconnect den alamıyorum Gateway Error: Your card has been declined. şöyle bir hata veriyor

monolith deneyebilirsin disconnect iyi değil şuan

Son düzenleme:
bunu öneririm no ban kırmızı olanları açma yeter

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
forumda birisi disconnect satıodu uyguna bakabilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
rusthile diye bir site var googlede aratınca çıkıyor o siteye dikkat edin d0landırıcı arbit diye biri

rusthile diye bir site var googlede aratınca çıkıyor o siteye dikkat edin d0landırıcı arbit diye biri
d0landırıcı değil hilesi çalışıyor fakat ben açtığımda hilesi çalıştı evet 30 dkda bir d mavi ekran pc cpu 100 100 en son gün steam hesabım çalındı ve banlandı arbit rusthile.com sakın ama sakın almayın aldırmayın

monolith deneyebilirsin disconnect iyi değil şuan
en son rust hilesi aldığımda 30 dk oynayıp vac yemiştim alabileceğim en safe rust hileleri nelerdir acaba yardımcı olabilir misin

alınabilecek en safe hile listelemesi nasıldır rusttaki hile durumunu hiç bilmiyorum bir kez aldım ve 30 dkk dayandı bildiğin sürekli sürekli hesap almak istemiyorum rusttan olmuş 20 dolar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt