liarlucifer
Gold Üye
selam merhaba rust için hile almak istiyorum ama disconnect den alamıyorum Gateway Error: Your card has been declined. şöyle bir hata veriyor
dc beratt.ffrselam merhaba rust için hile almak istiyorum ama disconnect den alamıyorum Gateway Error: Your card has been declined. şöyle bir hata veriyor
arbit sakın alma steam hesabında gider vac banda yersinselam merhaba rust için hile almak istiyorum ama disconnect den alamıyorum Gateway Error: Your card has been declined. şöyle bir hata veriyor
@sifonburak50selam merhaba rust için hile almak istiyorum ama disconnect den alamıyorum Gateway Error: Your card has been declined. şöyle bir hata veriyor
d0landırıcı değil hilesi çalışıyor fakat ben açtığımda hilesi çalıştı evet 30 dkda bir d mavi ekran pc cpu 100 100 en son gün steam hesabım çalındı ve banlandı arbit rusthile.com sakın ama sakın almayın aldırmayınrusthile diye bir site var googlede aratınca çıkıyor o siteye dikkat edin d0landırıcı arbit diye biri
en son rust hilesi aldığımda 30 dk oynayıp vac yemiştim alabileceğim en safe rust hileleri nelerdir acaba yardımcı olabilir misinmonolith deneyebilirsin disconnect iyi değil şuan
alınabilecek en safe hile listelemesi nasıldır rusttaki hile durumunu hiç bilmiyorum bir kez aldım ve 30 dkk dayandı bildiğin sürekli sürekli hesap almak istemiyorum rusttan olmuş 20 dolarrusthile diye bir site var googlede aratınca çıkıyor o siteye dikkat edin d0landırıcı arbit diye biri