MemoryRegion
Diamond Üye
Zoom Hack Eklendi.
Zoom Hack Eklendi.
Hayır misali altyapısına destek vermiyoruz.ünalturan2 de oluyor mu
Neden virustotal atmak zorunda olsun ki?Hala daha virüstotal bekliyorum. Yönetim gerek yok dedi ama arkadaşımız atmayarak güven sarsmaktadır.
Kitty isimli arkadaşın ilgi çekme ve zeka sorunları olduğundan ötürü engelledigim için mesajını senin sayende gördüm teşekkürlerNeden virustotal atmak zorunda olsun ki?
Ayrıca artık virustotal'den taranmış dosyalar indirilebiliyor, kimse böyle bir şey yapmayacaktır.
Yönetim gerek yok demiş seni engelledigim için normalde mesajını görmemiştim diger arkadaş etiket atınca farkettim ilgi çekmeye çalışmaktan bıkmamışsın belli ki buranın satış konusu olduğunu da hala anlayamıyorsun illa tartışmak için elinden geleni yapıyorsun neyse ki çocukluğuna veriyorum bunları virüstotal görmek istiyorsan programı indirdigin odada zaten mevcut bakabilirsin ama tabiki de sen istedigin için atmayacagım cok istiyorsan gelip bakabilirsin xdHala daha virüstotal bekliyorum. Yönetim gerek yok dedi ama arkadaşımız atmayarak güven sarsmaktadır.
Kitty isimli arkadaşın ilgi çekme ve zeka sorunları olduğundan ötürü engelledigim için mesajını senin sayende gördüm teşekkürler
Yönetim gerek yok demiş seni engelledigim için normalde mesajını görmemiştim diger arkadaş etiket atınca farkettim ilgi çekmeye çalışmaktan bıkmamışsın belli ki buranın satış konusu olduğunu da hala anlayamıyorsun illa tartışmak için elinden geleni yapıyorsun neyse ki çocukluğuna veriyorum bunları virüstotal görmek istiyorsan programı indirdigin odada zaten mevcut bakabilirsin ama tabiki de sen istedigin için atmayacagım cok istiyorsan gelip bakabilirsin xd
discorddan engellisin
forumdan engellisin artık ilgi çekmeye çalışma boş yere bidaha mesaj atsan yine görmeyecegim uğraşma boş yere
ŞUNU BELİRTEYİM İNDİRME LİNKİNDEN ÖNCE VİRÜSTOTAL LİNKİ GÖRÜNÜYOR
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir