2 ile 3 mayıs tarihleri arasından lol hesabıma giriş yapıldı ve ban yedim. Bu tarihlerde oyuna da girmedim. Şifrem kimsede yoktu. Son zamanlarda da link veya dosya alımı yapmadım. Virüstotal link paylaşır mısın ?

Hala daha virüstotal bekliyorum. Yönetim gerek yok dedi ama arkadaşımız atmayarak güven sarsmaktadır.

Neden virustotal atmak zorunda olsun ki?
Ayrıca artık virustotal'den taranmış dosyalar indirilebiliyor, kimse böyle bir şey yapmayacaktır.
Kitty isimli arkadaşın ilgi çekme ve zeka sorunları olduğundan ötürü engelledigim için mesajını senin sayende gördüm teşekkürler :D
Hala daha virüstotal bekliyorum. Yönetim gerek yok dedi ama arkadaşımız atmayarak güven sarsmaktadır.
Yönetim gerek yok demiş seni engelledigim için normalde mesajını görmemiştim diger arkadaş etiket atınca farkettim ilgi çekmeye çalışmaktan bıkmamışsın belli ki buranın satış konusu olduğunu da hala anlayamıyorsun illa tartışmak için elinden geleni yapıyorsun neyse ki çocukluğuna veriyorum bunları virüstotal görmek istiyorsan programı indirdigin odada zaten mevcut bakabilirsin ama tabiki de sen istedigin için atmayacagım cok istiyorsan gelip bakabilirsin xd
discorddan engellisin
forumdan engellisin artık ilgi çekmeye çalışma boş yere bidaha mesaj atsan yine görmeyecegim uğraşma boş yere
ŞUNU BELİRTEYİM İNDİRME LİNKİNDEN ÖNCE VİRÜSTOTAL LİNKİ GÖRÜNÜYOR

Son düzenleme:
Kitty isimli arkadaşın ilgi çekme ve zeka sorunları olduğundan ötürü engelledigim için mesajını senin sayende gördüm teşekkürler :D

Yönetim gerek yok demiş seni engelledigim için normalde mesajını görmemiştim diger arkadaş etiket atınca farkettim ilgi çekmeye çalışmaktan bıkmamışsın belli ki buranın satış konusu olduğunu da hala anlayamıyorsun illa tartışmak için elinden geleni yapıyorsun neyse ki çocukluğuna veriyorum bunları virüstotal görmek istiyorsan programı indirdigin odada zaten mevcut bakabilirsin ama tabiki de sen istedigin için atmayacagım cok istiyorsan gelip bakabilirsin xd
discorddan engellisin
forumdan engellisin artık ilgi çekmeye çalışma boş yere bidaha mesaj atsan yine görmeyecegim uğraşma boş yere
ŞUNU BELİRTEYİM İNDİRME LİNKİNDEN ÖNCE VİRÜSTOTAL LİNKİ GÖRÜNÜYOR

Discorddan banlısın diyip dc resmini mi atıyorsun yarımakıllı :D ilgi çekmeye ihtiyacım yok kendi hayal dünyandaki kuruntularını iplemiyorum kanka sadece yaptığın şey ayıptır bunun bilincinde ol yeterli.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt