bro düzenliyorum arada bir eksik yazınca şimdi bunlar bir kaç gündür gördüysen küfür edip banlanıyorlar biliyorlar banlanacaklarını amaçları ne onu bilmek istiyorum onu soruyorumkral yazdıklarından bir şey anlamadım iyice açıklaya bilirmisin
Zaten, bir avuç çocuk sürüsü. Ne yaptıklarından haberleri yok. Salla gitsin.Bu tür seviyesiz olayları kafanıza takmayın. Forumdaki moderatörlerimizin emeklerinden ötürü herhangi bir küfür/hakaret içeren ve etik olmayan içerikler birkaç dakikadan fazla durmuyor. Konu kilit. İyi forumlar.
konuyu kilitlemeyi unuttun godamanımBu tür seviyesiz olayları kafanıza takmayın. Forumdaki moderatörlerimizin emeklerinden ötürü herhangi bir küfür/hakaret içeren ve etik olmayan içerikler birkaç dakikadan fazla durmuyor. Konu kilit. İyi forumlar.
Sen ne ara yönetici oldun kanziBu tür seviyesiz olayları kafanıza takmayın. Forumdaki moderatörlerimizin emeklerinden ötürü herhangi bir küfür/hakaret içeren ve etik olmayan içerikler birkaç dakikadan fazla durmuyor. Konu kilit. İyi forumlar.