MemoryHackers | Database | Yetkili Hesapları Dahil

2024 yılında 2FA eklemeyen maldır zaten aq. Attığın listedeki hesapların şifreleri ya yanlış yada 2FA var. Çöp yani bir işe yaramaz
yanlış değil bro sende sıkıntı var 10 15 hesaba girdim hepside giriyor cukkaladım bi tane super member hesabı

yanlış değil bro sende sıkıntı var 10 15 hesaba girdim hepside giriyor cukkaladım bi tane super member hesabı
o orda yetkili kanka acı ona elinden bir şey gelmiyor başka empati kur şuan memoryhackers nasıl köpürüyordur bu daha başlangıç ama bunu bilmiyorlar yarın bir 5k daha sonra tekrar 5k daha böyle böyle hissedicekler onların hemen arkasında olan sopaları

o orda yetkili kanka acı ona elinden bir şey gelmiyor başka empati kur şuan memoryhackers nasıl köpürüyordur bu daha başlangıç ama bunu bilmiyorlar yarın bir 5k daha sonra tekrar 5k daha böyle böyle hissedicekler onların hemen arkasında olan sopaları
:thinkie:

MemoryHackers Database
MemoryHackers adlı site ve yetkilileri, ismimizi karalamaya ve hakkımızda çirkin sözler sarf etmeye devam ettiler. Bugün bize gelip anahtar aldılar kullandılar ancak çalışmadığını iddia ederek tekrar almaya çalıştılar. Ayrıca, o sitedeki konuyu kapatacaklarını sc4mmer olduğumuzu söylediler. Bu tür tavırları kabul etmiyoruz ve gereken adımları güzel bir şekilde atacağız.

Bize güvenip 2 hafta içinde 35 kişiye ucuzdan satış yaptık ve hepsi bizi teyit etti ve destek oldu bu kişilerin bu tarz hakkımızda ithamda bulunması o sitenin yetkililerinin kalitesini gösterir.
Bende onlara böyle bir cevap veriyorum istediğiniz gibi kullanın.
[15k MemoryHackers Kullanıcısı ve Yetkilileri]

Database Link :
[Gizli içerik]
sql patlamış benim hesabı bile gördüm ama şifre eski

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt