agapro
Efsane Üye
- İletişim

o zaman midnight al agamexternal değil de mid yada memesense arasında almak istiyorum
o zaman midnight al agamexternal değil de mid yada memesense arasında almak istiyorum
kullandığın externale göre değişir tıpkı internaldeki gibiExternal kullansan bile Vac Live seni yakandan yakalayabiliyor, dolayısı ile gerçekten olabildiğince legit olmaya özen göster bence. Ben msense seçerdim, ucuz ve istersen semi-rage'leyebilirsin.
Ben legit tarzıma güveniyorum 1 yıl mid kullandım sadece legit ama son 3-4 aydır hiç bir şekilde yazılım kullanmadım şimdiki vac sistemi yakalar mı bilmiyorumExternal kullansan bile Vac Live seni yakandan yakalayabiliyor, dolayısı ile gerçekten olabildiğince legit olmaya özen göster bence. Ben msense seçerdim, ucuz ve istersen semi-rage'leyebilirsin.
Kullanacağın ware'nin yanında nasıl oynadığına göre de değişiyor, Vac Live başa gerçek anlamda bela.kullandığın externale göre değişir tıpkı internaldeki gibi
yapay zeka canlı izleme falan hikaye hala aynı koruma düzeyiBen legit tarzıma güveniyorum 1 yıl mid kullandım sadece legit ama son 3-4 aydır hiç bir şekilde yazılım kullanmadım şimdiki vac sistemi yakalar mı bilmiyorum
Bu yazdığın tamamen saçmalık, son bir yılda hileler ne kadar kısıtlandı haberin yok varsayacağım.yapay zeka canlı izleme falan hikaye hala aynı koruma düzeyi
kesinlikle memesenseGeçenlerde sadece skinchanger arıyordum ve istediğim gibi bulamadım, bende tekrar tam takım yazılım almaya karar verdim. Güncel olarak kullanan veya yakın bir tarihte kullanmış olan kişiler yorum yaparsa sevinirim.
Main hesabımda açacağım ve bıçağım olmadığı için önemsediğim tek durum profilde ki vac yazısı. Yani ban yedirmemesi lazım, tamamen legit oynuyorum. Sizce MemeSense mi almalıyım, midnight mı almalıyım? İkisinin ban durumu şu an nasıl?