MemeSense vs midnight

External kullansan bile Vac Live seni yakandan yakalayabiliyor, dolayısı ile gerçekten olabildiğince legit olmaya özen göster bence. Ben msense seçerdim, ucuz ve istersen semi-rage'leyebilirsin.

External kullansan bile Vac Live seni yakandan yakalayabiliyor, dolayısı ile gerçekten olabildiğince legit olmaya özen göster bence. Ben msense seçerdim, ucuz ve istersen semi-rage'leyebilirsin.
kullandığın externale göre değişir tıpkı internaldeki gibi

Ben legit tarzıma güveniyorum 1 yıl mid kullandım sadece legit ama son 3-4 aydır hiç bir şekilde yazılım kullanmadım şimdiki vac sistemi yakalar mı bilmiyorum

Geçenlerde sadece skinchanger arıyordum ve istediğim gibi bulamadım, bende tekrar tam takım yazılım almaya karar verdim. Güncel olarak kullanan veya yakın bir tarihte kullanmış olan kişiler yorum yaparsa sevinirim.

Main hesabımda açacağım ve bıçağım olmadığı için önemsediğim tek durum profilde ki vac yazısı. Yani ban yedirmemesi lazım, tamamen legit oynuyorum. Sizce MemeSense mi almalıyım, midnight mı almalıyım? İkisinin ban durumu şu an nasıl?
kesinlikle memesense

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt