MemeSense - Midnight

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pulchra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pulchra

Platinum Üye
İletişim
Legit-Semirage oynayacağım,bu zamana kadar hep Midnight kullandım fakat farkettim ki MemeSense de baya övülüyor ve piyasaya göre daha ucuz yollu bir hile. İki yazılımı da kullanmış olan varsa bir öneri vs yapabilir mi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Memesense legit hvh de daha iyi midnight full legit istersen rage acabilirsin fakat ban olasılıgı daha fazla memeden Semi rage = meme full legit =mid

İkisinin birbirinden çok bi farkı yok tek fark memesense midnight hilesine göre daha rage. biri semi-rage biri Full legit gibi. İkiside güvenilir hileler bana kalırsa midnight daha safe. Ayrıca memesense 3 yada 4 Ocak'a kadar hilesini ücretsiz yaptı git kullan aklında ki soru işaretleri gitsin

hocam memesense 3 ocağa kadar ücretsiz + semirage olarak güzel bir hile yüksek elolarda semirage + legit takılıyorlar

Legit-Semirage oynayacağım,bu zamana kadar hep Midnight kullandım fakat farkettim ki MemeSense de baya övülüyor ve piyasaya göre daha ucuz yollu bir hile. İki yazılımı da kullanmış olan varsa bir öneri vs yapabilir mi
su anda midnight detect olmasi lazim eger ana hesabinda kullanacaksan asla ama asla onermiyorum ancak yan hesabinda takilmalik legit kasmalik dersen abartmadan oynarsan en iyi legit hilelerden bir tanesi diger hile ise memesense ise premierde karsina hile geldiginde semirage atip oynayabilecegin bir hile eger ana hesabinda oynayacaksan ikisinede bulasma git bir tane external hile al legit bir sekilde takil asla ban yemezsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt