Günceleme geleli 24 saat olmadı? Tabikide sorarım yeni meta için. Ayrıca satın almicaksan bas git.cfg satan adam autowall comm gıbı svlere meta deıstımı ona noldu buna noldu dıye sorular yazıyor daha metayı bılmıyor
milisaniyeleri ve delay larıda sslersinşunu ss den pastelerim sadece amk cfg para veren varsa gelsin bi yanıma
uff kanka sana çok kuruldum 3 4 saat önce cs sildim yükletme ya banamilisaniyeleri ve delay larıda sslersin
Yükle milisaniyeleri ve delaylarıda kopyalayınca haber edersinuff kanka sana çok kuruldum 3 4 saat önce cs sildim yükletme ya bana
tamam kanka yarın konunu upliyacagım hvh gel tamammı memesenseYükle milisaniyeleri ve delaylarıda kopyalayınca haber edersin
Tamamtamam kanka yarın konunu upliyacagım hvh gel tamammı memesense
memesense forumda paylasılanı almıs visuallerle oynamıs zaten aqcfg satan adam autowall comm gıbı svlere meta deıstımı ona noldu buna noldu dıye sorular yazıyor daha metayı bılmıyor

onu köpek gibi izlenen veya hile kullanmaya yeni başlayan insanlar için geçerlihemde nasıl var cfg satıcaları günce 50 dolardan fazla kazanıyor emin ol araştır istersen yabancı forumları felan herkes configi hileden daha pahalı paraya alanlarda var
Forumda ne paylaşılmış?memesense forumda paylasılanı almıs visuallerle oynamıs zaten aq![]()