🐍 MedusaWare 🐍 | 💎 External Valorant Cheat 💎 | 👑 Undetected 👑

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
name esp boxlarınıdamı veya silah esp yidemi

image.png

:D

Yani diyecek söz bulamıyorum ben bu ss in üstüne birşey yazmaya utanırdım pasteleyecek benimi buldunuz anlam veremedim
Sadece tasarımdan bir hilenin paste olduğunu iddia etmek doğru değil. Bu ESP tasarımında olağan dışı birşey yok? Tabi paste demek yerine benim tasarımı mı kopyalamışsınız diyerek bu konuşmaya başlasaydın seve seve bu konuyu tartışabilirdik ama maalesef uzatmanın bir anlamı olacağını düşünüyorum.

beyler gözünü seviyim bırakında adamlar satış konusu açsın vallahi yeni çıkan firmalarda bundan korkuyor

name esp boxlarınıdamı veya silah esp yidemi

image.png

:D

Yani diyecek söz bulamıyorum ben bu ss in üstüne birşey yazmaya utanırdım pasteleyecek benimi buldunuz anlam veremedim
Bu name esp yi yapmanın nesi zor ? Veya bu name espyi çıkaran kişi senmisin neden baltalamak için bu kadar uğraşıyorsun ?

Sadece tasarımdan bir hilenin paste olduğunu iddia etmek doğru değil. Bu ESP tasarımında olağan dışı birşey yok? Tabi paste demek yerine benim tasarımı mı kopyalamışsınız diyerek bu konuşmaya başlasaydın seve seve bu konuyu tartışabilirdik ama maalesef uzatmanın bir anlamı olacağını düşünüyorum.
loader ını iletirsen kanıtlarda sunabilirim

s
arkadas kirmizi ve gri renkli filled recti tek kendisinin yaptigini saniyor da :D
sende aynı şekilde loaderını ilet kanıtlayayım bunu hepiniz syrisin yandaşlarısınız gidipte bu konuyu alakası olmayan birisi açsa anlarımda adamla ilişkiniz var sourcemi nerde görsem tanırım hiç merak etme ben neyin ne oldunu biliyorum

s

sende aynı şekilde loaderını ilet kanıtlayayım bunu hepiniz syrisin yandaşlarısınız gidipte bu konuyu alakası olmayan birisi açsa anlarımda adamla ilişkiniz var sourcemi nerde görsem tanırım hiç merak etme ben neyin ne oldunu biliyorum
Aynı name esp yi yapıp ss atacağım :) + source codeyide

s

ben filled rect kullanmiyorum canim benim paste de kullanmiyorum bos bos insanlara sallama

!! TÜRKİYE'NİN EN İYİ VALORANT YAZILIMI GERİ DÖNDÜ !!

medusa.png

Tanıtım Videosu

İletişim Adresleri
Website:

Discord:

siz ne ara açtırdınız banınızı forumda banlıydınız? insanlara ban yedirtmeye yine gelmişsiniz.

Piyasada gördüğün tüm hilelerin ilk medusa projesine dayandığını hatırlatmak isterim ve bu projemiz diğerlerinden tamamından farklı sadece hazır bir imgui menüsünü kullanmış olmamız bizi paster yapmaz ve hilemizin kalitesi bunu rahatlıkla tolere edebilir.

Ben @myilidirimdev medusanın en başından beri projede bulunuyorum eski ekip üyelerinden medusyı tamamen temizledim medusanın eskiden çöküşe sürüklenmesine neden olan çoluk çocuklar artık yok. Bu işi ciddiye alamayacak kişiler bu projede moderatör olarak bile bulunamayacak.

İşin özü lütfen konuyu baltalamak için size hiçbir katkısı olmayacak yorumlarda bulunmayın istediğinizi alamayacaksınız kim ne derse desin olabildiğince saygılı yaklaşacağım.
bir de ismini övüyorsun ya çok övünülecekmiş gibi 16-17'sin max bana yine medusa'ı aldırtma bak yine rezil olursun konuyu açarım
https://cheatglobal.com/konu/medusa-nightware-cerberus-rezillik.39158/#post-712570
https://cheatglobal.com/konu/nightware-pw-dolandiriciligi-ve-rezilligi-2-0.39084/#post-711319
eskileri hatırlattırma bana şimdi bence daha fazla rezil olmak istemiyorsan paste hileni al git millete ban yedirtip bilgisayarlarını kurculamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz çoluk çocuk bir de şu ah milleti dolandırmak için ban yediren hileniz ile farklı isimlerle geliyordunuz daha'da komik :D

Son düzenleme:
siz ne ara açtırdınız banınızı forumda banlıydınız? insanlara ban yedirtmeye yine gelmişsiniz.

bir de ismini övüyorsun ya çok övünülecekmiş gibi 16-17'sin max bana yine medusa'ı aldırtma bak yine rezil olursun konuyu açarım :D
Medusa olarak cheatglobal üzerinde hiç banlanmadık eski konumuz bizim isteğimizle kapatıldı(2 defa) eski satış konumuza aşağıdan ulaşabilirsin.

Geç cevap vermenin mahsuruna bakmayın çalışıyorum.

https://cheatglobal.com/konu/medusaware-external-valorant-cheat-undetected.37951/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt