dc gel vereyim
Kardeş kime rol kesiyon sen? Mecha Chameleon Esp dediğin şey virüs kaynayan, Discord sunucusuna adam çekmek için yem olarak kullanılan çöp bir dosya. İçine RAT/Stealer gömüp milletin hesabını patlatmaya çalıştığını anlayamayacak kadar saf mı sandın bizi? Bırak bu işleri, Stealerla milleti kandırmaya çalışma, başka kapıda avlandc gel vereyim
dostum ne anlatıyon la bunun için konu açamma gerek yok ve dc serveredada çağırmıyorum boimdaki decden ekle atrayım srcisyle ne agresif çıkıyonki iyi atmıyom bişeyKardeş kime rol kesiyon sen? Mecha Chameleon Esp dediğin şey virüs kaynayan, Discord sunucusuna adam çekmek için yem olarak kullanılan çöp bir dosya. İçine RAT/Stealer gömüp milletin hesabını patlatmaya çalıştığını anlayamayacak kadar saf mı sandın bizi? Bırak bu işleri, Stealerla milleti kandırmaya çalışma, başka kapıda avlan
mesaj kasmak için mi yazıyon oglusumşu oyundada hile acmayın
oyunda rank kasma sistemi bile yok mesaj kasmak ne alaka bide oglusum ne gerızekalı kimsin sen amkmesaj kasmak için mi yazıyon oglusum
adam cgde mesaj kasmak için yazıyon diyo oyunda değiloyunda rank kasma sistemi bile yok mesaj kasmak ne alaka bide oglusum ne gerızekalı kimsin sen amk
biliyorum amk sence mesajmı kasıyorum cgdeadam cgde mesaj kasmak için yazıyon diyo oyunda değil
tamam knk boşver ben birşey demedim adamıkn dediğini alıntında yanlış anlamış gibiydin açıkladımbiliyorum amk sence mesajmı kasıyorum cgde
şşşşşş ses yapma fazlaoyunda rank kasma sistemi bile yok mesaj kasmak ne alaka bide oglusum ne gerızekalı kimsin sen amk
Ciddenşu oyuna aimbot chams yapanı felan gördü bu gözler adam esp istemiş ne abarttınız