Çözüldü MAVİ EKRAN SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shoyoburo

Gold Üye
OLAY DÜZELMİŞTİR

Son düzenleme:
vgs.sys vanguardla alakalı değil mi ? Vanguardı silip lole giriş yapmayı denediniz mi eğer lole girerse yüksek ihtimal vanguardla alakalı yukarıdaki arkadaşın dediği gibi win10 sürümünüz eski olabilir çalıştıra winver yazıp windows sürümünüzü öğrenebilirsiniz
2 gün önceye kadar böyle bir sorun yoktu çok rahat giriş yapıyordum lole girmek için vanguardı silmek gerekiyor valorant içinde bir güncelleme beklemem gerekiyormuş internetten edindiğim bilgiler ışığında.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2 gün önceye kadar böyle bir sorun yoktu çok rahat giriş yapıyordum lole girmek için vanguardı silmek gerekiyor valorant içinde bir güncelleme beklemem gerekiyormuş internetten edindiğim bilgiler ışığında.
Kullandığınız win sürümü nedir ?

ARKADAŞLAR RİOT İSTEMCİSİ İSTEYEN OYUNLARDA MAVİ EKRAN ALIYORUM NEDENİNİ BİLMİYORUM FAKAT GTA5 CS GO R6 TARZI YÜKSEK İSTEMCİ İSTEYEN OYUNLARDA BİR SORUN GÖRMÜYORUM SADECE VALORANT LOL VE RİOT CLIENT AÇILINCA MAVİ EKRAN SORUNU YAŞIYORUM.
VANGUARDI SİLDİM VALORANTI SİLDİM YÜKLEDİM YİNE AYNI SORUNU YAŞIYORUM.

eolj6p3.png
Yeni bir Windows10 sürümüne geç ve ya 11
"sfc /scannow" rehberini uygula.
BIOS güncelleyebilirsen güncelle.
Ekran kartı sürücünü her zaman güncel tut.

en sonda bu video izliyebilirsin.

yeni bir sürüme geçmelisin çünkü aynı hatayı windows 11 geçerek çözdüm ben valorant ve league of legends giremiyordum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aGA BENDEDE AYTNI SORUN
bilen varmı
31
aynı sorun var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt