MASYAF OneDoc Temp Spoofer (OneClick) Crâck Me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka bu yazılım aleminde kırılamayan program yok. fifa
gta 5 gibi büyük oyunları bile çıktığı gün crackliyolar
bro nyrex gibi platformları kırmak uzun zaman ister kırılamaz değil alacağı vaktine değmez ekstra olarak o adamları kimse cracklemek istemez işlerini hakkıyla yapıyor

Niye bu kadar umut bağlandı ki bu konuya? Ne xp123 ne de negative dün ortaya çıkmış, paste hile satan iki kişi. xp123 dediğimiz insanın zaten kendisi reverser. Cwubs, tibet ya da diğer reverserların hiç biri, paste hileleri derleyip satmaya çalışan ucubeler dışında kimseye bulaşmıyorlar. Hadi diyelim ki ortada bir exploit var cwubs vs. bunu buldu crackledi. Sizce xp gibi bir insanın onu fixlemesi ne kadar zamanını alır? Boşuna hayal kuruyorsunuz. Cracklendikten 5dakika sonra çalışmaz hale gelecek bir şey için çok heyecan yaptınız.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png
Eline sağlık 😅 ama bu olmamış gibi ya senin spofumu denesek ne :d

@Cwubs bu kişi reverser tagı alması bile üzücü bi durum forumdaki yaptığı cracklar tüm konular hepsi paste hileler yapıp auth korumayı bilmeyenlerle dolu nyrex Crâck atabiliyor mu ?
hadi nyrex de gectim masyafa bile birşey yapamıyor 16 18 yasında bi ucubenin teki forumdaki arkdaşlar da bunu gerçek bi reverser sanıyor yaptığı yoruma bak
key alında kırayım bunu ciddye alıp konuya bile etiketlemeyin "reverser" hakaretir bunu konuya davet etmek
Yazık sakat galiba.

@Cwubs Benim Söylediklerimi Anlayan Zaten Anladı Bu tibet ve bu ucubenin reverserlikte yakından uzaktan ilişkisi olmadını söyledim tek yaptıkları paste bi satıcı bulup auth gecmek
hic sağlam birinin ürünün burda paylaşabildiklerini görebildiniz mi? nyrex gibi hadi onuda geçtim @CrazyClara bu arkdaşın ürününü de hadi Crâck atıp paylaş neden yapamıyorsun? ezikmisin? bilgin mi yok? sebep beli cakma reverserim diyen birisin abim sen git pastecileri paylaşmaya devam et ucubenin tekisin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Cwubs Benim Söylediklerimi Anlayan Zaten Anladı Bu tibet ve bu ucubenin reverserlikte yakından uzaktan ilişkisi olmadını söyledim tek yaptıkları paste bi satıcı bulup auth gecmek
hic sağlam birinin ürünün burda paylaşabildiklerini görebildiniz mi? nyrex gibi hadi onuda geçtim @CrazyClara bu arkdaşın ürününü de hadi Crâck atıp paylaş neden yapamıyorsun? ezikmisin? bilgin mi yok? sebep beli cakma reverserim diyen birisin abim sen git pastecileri paylaşmaya devam et ucubenin tekisin
Ya ne mal adamsın yan çarla gelmiş bide crek spofer bekliyon banın varsa rica etmen yeterdi asıl hesabından verirdim nyrex spofer ağlama kaybol
Edit//Aaaa diğer hesabın banlıymış Dmden korumanı test etirdiğin ve ücret karşılığı yapacağımı söylediğim için kudurduğundan :d 2yıl önce RC dede yardım etmiştim sana yazık bırak peşimi artık 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt