kanka bu yazılım aleminde kırılamayan program yok. fifa, gta 5 gibi büyük oyunları bile çıktığı gün crackliyolarnyrexin authu nası geçtin aq
kanka bu yazılım aleminde kırılamayan program yok. fifa, gta 5 gibi büyük oyunları bile çıktığı gün crackliyolarnyrexin authu nası geçtin aq
bro nyrex gibi platformları kırmak uzun zaman ister kırılamaz değil alacağı vaktine değmez ekstra olarak o adamları kimse cracklemek istemez işlerini hakkıyla yapıyorkanka bu yazılım aleminde kırılamayan program yok. fifa
gta 5 gibi büyük oyunları bile çıktığı gün crackliyolar
Eline sağlık ama bu olmamış gibi ya senin spofumu denesek ne :d
minecraft console client miEline sağlık ama bu olmamış gibi ya senin spofumu denesek ne :d
Zippofırından bahsediyorumnyrexin authu nası geçtin aq
Yazık sakat galiba.@Cwubs bu kişi reverser tagı alması bile üzücü bi durum forumdaki yaptığı cracklar tüm konular hepsi paste hileler yapıp auth korumayı bilmeyenlerle dolu nyrex Crâck atabiliyor mu ?
hadi nyrex de gectim masyafa bile birşey yapamıyor 16 18 yasında bi ucubenin teki forumdaki arkdaşlar da bunu gerçek bi reverser sanıyor yaptığı yoruma bak
key alında kırayım bunu ciddye alıp konuya bile etiketlemeyin "reverser" hakaretir bunu konuya davet etmek
Ya ne mal adamsın yan çarla gelmiş bide crek spofer bekliyon banın varsa rica etmen yeterdi asıl hesabından verirdim nyrex spofer ağlama kaybol@Cwubs Benim Söylediklerimi Anlayan Zaten Anladı Bu tibet ve bu ucubenin reverserlikte yakından uzaktan ilişkisi olmadını söyledim tek yaptıkları paste bi satıcı bulup auth gecmek
hic sağlam birinin ürünün burda paylaşabildiklerini görebildiniz mi? nyrex gibi hadi onuda geçtim @CrazyClara bu arkdaşın ürününü de hadi Crâck atıp paylaş neden yapamıyorsun? ezikmisin? bilgin mi yok? sebep beli cakma reverserim diyen birisin abim sen git pastecileri paylaşmaya devam et ucubenin tekisin